Спортивні школи столиці чекають майбутніх олімпійців

Спорт у нашій республіці – один із найбільш популярних видів діяльності жителів. У Стратегії розвитку ПМР фізична культура і спорт названі елементами національної ідеології, яка охоплює й залучає до активних занять фізичною культурою та спортом дітей і підлітків.

У зв’язку з цим та відповідно до Положення про спортивну школу (дитячо-юнацьку спортивну школу, спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву), у спортшколах міста Тирасполь з 1 вересня і до 30 листопада 2021 року оголошено набір учнів у групи початкової підготовки з таких видів спорту, як: бейсбол, гандбол, регбі, волейбол, бадмінтон, стрільба з лука, метання списа, метання диска, штовхання ядра, спортивна ходьба, біг на короткі, середні та довгі дистанції, стрибки в довжину, стрибки у висоту, стрибки з жердиною, багатоборство, велоспорт, шахи, шашки, футбол, футбол (дівчатка), художня гімнастика, греко-римська боротьба, вільна боротьба, боротьба дзюдо, бокс, веслування академічне, туризм спортивний.

Учнів чекають у таких спортивних освітніх організаціях Тирасполя: МОЗ ДО «СДЮШОР № 1», вул. Федька 9-а; МОЗ ДО «СДЮШОР ім. В. Долгіна», вул. Одеська 75; МОЗ ДО «СДЮШОР № 3», вул. Ціолковського 22; МОЗ ДО «Тираспольська СДЮШОР боротьби та боксу», вул. Миру 21-а; МОЗ ДО «Тираспольська СДЮШОР веслування і стрільби», вул. 95-ї Молдавської дивізії, буд. 2б.

З детальнішою інформацією можна ознайомитися на сайті МУ «Управління з фізичної культури та спорту м. Тирасполь»