Як «Звезда» перемогла «Платину»

У столичному льодовому комплексі «Снежинка» пройшов товариський хокейний матч між командами Оперативної групи російських військ «Красная звезда» та кишинівським колективом «Платина» в рамках підготовки до хокейної ліги в Сочі. Гра відбулася 12 січня.

Матч був напруженим. Вже на четвертій хвилині першого періоду команда «Красная звезда» забила першу шайбу у ворота «Платины», а на сьомій хвилині – другу. Тільки наприкінці першого періоду гостям удалося прорвати оборону суперника і забити свій єдиний гол. В останніх двох періодах команда ОГРВ забила ще по одному голу, і, таким чином, матч завершився з рахунком 4:1 на користь «Красной звезды».

Уболівальники палко підтримували свої команди, дедалі частіше лунали вигуки «Вперед!». На матч прийшли й найменші містяни нашої республіки, які з великим азартом спостерігали за грою. Діти з непідробним зацікавленням стежили за гравцями й по-справжньому переживали за своїх героїв. А забиті шайби викликали у них почуття радості та захоплення.

Один з організаторів Олексій Крашенинников зізнається: «Дуже приємно, що люди почали приходити на матчі. Раніше на іграх були присутні військовослужбовці та родичі гравців, а тепер дедалі частіше «Снежинка» наповнюється не байдужими до хокею людьми. Щорічно «Красная звезда» та хокейний клуб «Тирасполь» добровільно займаються підготовкою катка до сезону: фарбують лід, перевіряють світлове оформлення. Слід зазначити, що жителі республіки оцінили наші старання й охоче відвідують каток, щоб просто покататися. Тож часом і в будні дні стоять черги за ковзанами».

По завершенні матчу нашому кореспондентові вдалося поспілкуватися з гравцями обох команд про їхні очікування від гри та від сезону. Капітан команди ОГРВ Дмитро Зеленков зізнався, що забити шайбу – це для гравця завжди радість і непередавані емоції, та це ще і наполеглива праця. Найближчим часом розслаблятися не плануємо, попереду Уральська ліга і багато тренувань.

У свою чергу, капітан команди «Платина» Володимир Пирожков зазначив: «У цьому сезоні ми відновлюємо набір у команду для участі в турнірах. Як і для кожного спортсмена, наше найперше завдання – тренуватися і ще раз тренуватися. А потім уже чекати чемпіонату. Нині наша мета – виявити й набрати нових гравців від 45 років і вище, а нинішнім членам команди бажаємо не втрачати своєї хватки».

Цього вечора ніхто не залишився байдужим, а свято спорту та здорового духу подарувало багато бадьорості та радості своїм глядачам.

Дар’я   ІЗЮМСЬКА.