День міліції в Катерининському парку

У Катерининському парку 6 листопада відбувся концерт і тематична виставка автотранспорту, присвячені 30-річчю утворення органів внутрішніх справ ПМР і професійному святу службовців – Дню міліції.

До призначеного часу в парку побільшало людей, що неспішно прогулювалися й відпочивали. Всі лавки поблизу відкритої сцени були зайняті глядачами різного віку. Всюди відчувалася хвилююча атмосфера свята.

Концертну програму представив відомчий вокально-інструментальний ансамбль «Дністер». Зі сцени пролунали музичні композиції, виконані різними мовами й цікаві для людей різного віку. Це повільні ліричні мелодії та попурі енергійних шлягерів. Музика та пісні допомагають людям порозумітися й об’єднатися, що, як ніколи, актуально в наш час.

Приємним бонусом виступу в Тирасполі для ВІА «Дністер» стало те, що вперше всім учасникам вдячні й чуйні глядачі подарували квіти. Можна відзначити, що будь-яке свято, що відбувається в Катерининському парку, стає сімейним, незалежно від події.

«Запорука гарного концерту – такі чудові та щирі глядачі, як сьогодні», – зазначив соліст групи Дмитро Стоянов.

ВІА «Дністер» – справжні професіонали. Вийшов надзвичайно сонячний концерт. Особливо чуттєво були виконані композиції «Я не здамся без бою» і «Сансара». Концерт завершили теплі слова привітання на адресу всіх причетних до чудового свята – Дня міліції, і пролунала легендарна пісня «Наша служба й небезпечна, і важка».

Величезний інтерес у жителів і гостей столиці викликала виставка техніки різних підрозділів Міністерства внутрішніх справ. Однією з перших стояла перероблена «Нива» зі встановленим на даху «Калашниковим». Були також представлені: патрульна машина управління охорони, машина аварійного рятувального підрозділу, патрульно-постової служби, автомобіль чергової частини, патрульна машина ДПС. Зіркою виставки стала жовта машина міліції 60-х років, доставлена сюди з музею раритетної техніки ТЮІ.

Представники підрозділів МВС показували та розповідали, для чого призначений той чи інший транспортний засіб. Біля експозиції автотранспорту зібралася нескінченна черга бажаючих посидіти за кермом і зробити пам’ятне фото. Всі гості свята дістали яскраві емоції та гарний настрій, а діти – солодкі сюрпризи.

«Ми сьогодні зі співробітниками роздаємо солодощі дітям – карамельні льодяники із символічною цифрою «30». Настрій від цього заходу прекрасний, адже спілкування з дітьми вселяє в серце тільки радість і щастя», – поділився своїми емоціями майор міліції Максим Бундук.

Олександра ТИМКО.

Фото: mvdpmr.org