Неймовірні результати дубоссарських тенісистів

У Дубоссарах відбувся чемпіонат Придністров’я з настільного тенісу серед молодших юнаків та дівчат. Примітно, що майже всі медалі здобули господарі змагань. У вихованців Республіканської СДЮШОР настільного тенісу 21 медаль із 24 можливих.

У комплексі настільного тенісу господарі чемпіонату першості республіки виявили неабияку спритність і здобули майже всі можливі медалі. На офіційному сайті Держслужби зі спорту ПМР повідомляється, що на рахунку Республіканської СДЮШОР – 8 золотих, 7 срібних та 6 бронзових медалей. Цей результат свідчить про те, що в Дубоссарах сформували гарний резерв юних спортсменів.

Чудовий результат показала вихованка школи  Аліна Пулукчу, яка стала абсолютною чемпіонкою першості. Вона перемогла в одиночному розряді, у парному – зі своєю одноклубницею Олександрою Думінік та у змішаному розряді – з Тимофієм Мошнягою.

В одиночному юнацькому розряді золоту медаль завоював Матвій Мошняга, він обіграв у фіналі свого молодшого брата – Тимофія. Бронзовим призером став григоріопольський спортсмен Вадим Кругликов.

Крім того, об’єднавшись у пару, брати Мошняги у фіналі, в завзятій боротьбі з рахунком 3:2 обіграли пару Денис Барбу (Дубоссари) та Вадим Кругликов (Григоріополь). Почесне третє місце в парному розряді серед юнаків посіли представники спортивного клубу «ТТ-Спорт» м. Бендери Марк Зарейчук та Олексій Дамаскін.

У змаганнях серед дівчат в одиночному розряді весь п’єдестал пошани зайняли дубоссарські спортсменки. Так, золота медаль в Аліни Пулукчу, срібло здобула Олександра Думінік, бронзу – Катерина Сіряк.

У парному розряді серед дівчат у фіналі Аліна Пулукчу та Олександра Думінік обіграли Світлану Гулько та Катерину Сіряк із рахунком 3:2. Бронзові нагороди здобули Стелла Добровольська та Ксенія Басюл.

27 листопада в комплексі настільного тенісу м. Дубоссари відбудеться першість республіки серед юнаків та дівчат старшої вікової групи.

Фото: Держслужби зі спорту