Ви замовляєте – ми виконуємо

Придністровське науково-виробниче закрите акціонерне товариство (НВ ЗАТ) «Електромаш» є одним з найбільших виробників електричних машин змінного струму вибухозахищеного та загальнопромислового виконань для приводу насосного, вентиляційного та інших видів обладнання, призначеного для вугільної, хімічної, нафтової, газової, гірничорудної, металургійної та інших галузей промисловості, а також енергетики.

Підприємство виробляє продукцію не тільки на експорт, але й забезпечує електродвигунами власного виробництва підприємства республіки.

За три місяці поточного року (з серпня до листопада) за спецзамовленням керівництва Молдавського металургійного заводу працівники товариства зробили електродвигун

ДАЗО4-560Y-10Д. До речі, раніше таких машин тут ще не виготовляли. Його потужність – 800 кВт, напруга – 10 кВ, частота обертання – 600 оборотів за хвилину.

Обладнання успішно пройшло випробування та доставлено до Рибниці.

НП ЗАТ «Електромаш» готове й надалі працювати в рамках імпортозаміщення. Фахівці заводу можуть виготовити електродвигуни змінного струму будь-яких розмірів і параметрів та відповідно до вимог замовників

Христина ЖУРАВЕЛЬ.

Фото з вiдкритих джерел.