Шановні придністровці!

Повною мірою поділяючи принципи та рекомендації світової спільноти щодо захисту та охорони прав людини, ми відзначаємо Міжнародний день інвалідів, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН 3 грудня 1992 року. У Придністровській Молдавській Республіці створюються необхідні умови для здійснення людьми з обмеженими можливостями здоров’я їхніх неодмінних прав.

Нині в нашій країні проживають понад 20 000 людей з обмеженими можливостями, які є невіддільною частиною придністровського суспільства. Приверненню пильної уваги до їхніх проблем і сподівань служить взаємодія влади та представників громадянського суспільства. Переконаний, що така співпраця принесе свої плоди: багатьом допоможе активно працювати, навчатися, реалізувати себе в спорті, знаходити нових друзів.

Своєю активною громадянською позицією вони довели, що фізичні обмеження не є перешкодою для залучення в життя держави. Ми пишаємося досягненнями придністровських параспортсменів, захоплюємося їхньою силою духу і непохитною волею. Упевнений, що і в майбутньому люди з обмеженими можливостями здоров’я братимуть участь у житті республіки, а держава підтримуватиме їхні ініціативи та устремління.

Бажаю всім вам щастя, здоров’я, нових перемог і успіхів!

Президент В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ