Щасливий Новий рік або Як створити святковий настрій

Головні ялинки в Придністров’ї встановили, урочисто відкрили, гірлянди засяяли. А далі що? Розпочати новорічні приготування чи просто дочекатися приходу Нового року й подивитися цікаві фільми за чашкою чаю?

Новий рік та Різдво – свята особливі. Недарма кажуть, як їх зустрінеш, так і проживеш увесь рік, а жити всім хочеться красиво, тому варто гідно підготуватися до зустрічі й робити це треба заздалегідь. Прості поради щирих досвідчених людей допоможуть створити гарний настрій перед святом і весело зустріти Новий рік.

Ароматерапія покращує настрій

Кажуть, що приємні запахи позитивно позначаються і на нашому настрої, і на самопочутті. Досить згадати, як було в дитинстві: разом з батьками наряджали ялинку, мама пекла торт, а на столі завжди стояла ваза з мандаринами. От і асоціюйте, фантазуйте, нарядіть свою ялинку. У кожній кімнаті можна поставити вази з мандаринами, адже вони випромінюють неповторний аромат. Якщо немає алергії, можна скористатися ефірними маслами або ароматичними свічками.

Розбавте життя яскравими фарбами

Учені довели, що білий колір ніяк не впливає на настрій людини, а перед Новим роком білого кольору навколо найбільше (якщо випав сніг). Ще гірше, якщо і снігу немає, а навколо лише брудний асфальт, то вже точно не до радощів, але все в наших руках.

Внесіть у своє життя трохи яскравих фарб, і позитивний настрій вам забезпечений. На видних місцях розставте новорічні сувеніри, спеціальною фарбою намалюйте на вікнах сніжинки або виріжте з паперу, нарядіть ялинку найяскравішими іграшками й прикрасьте квартиру гірляндами так, як вам хочеться.

Згадайте про близьких і друзів

Обов’язково заплануйте новорічні подарунки для рідних і друзів. Подумайте, що могло б порадувати вашу маму, про що мріє сестричка або подруга. Вибираючи святковий презент, зупиніться на нейтральних речах, які будуть доречними, зможуть здивувати, порадувати їх і теж створити їм передсвятковий настрій.

Гарна компанія – гарний настрій

Щоб забезпечити собі позитивний настрій не відмовляйтеся від запрошення в гості до знайомих, беріть участь у новорічному корпоративі на роботі, станьте гостем на святковому ранку в дитячому садку або школі у своєї дитини, дітей знайомих тощо. Загальний гарний настрій неодмінно перейде і на вас.

Спробуйте скористатися нашими порадами й хороший заряд бадьорості, позитиву і налаштування на яскраву зустріч Нового року без смутку вам гарантовані

Анастасія КАСИМ.