Банк, який завжди поруч

Закрите акціонерне товариство «Придністровський Ощадбанк» відзначило свій 25-річний ювілей, на честь якого в Малому залі Палацу Республіки відбулися урочисті збори.

З нагоди знаменної для банку дати на ньому були присутні: радник Президента Придністровської Молдавської Республіки Павло Прокудін, голова Верховної Ради Олександр Щерба, представники органів влади, працівники та клієнти банку.

Починаючи з 1993 року, Придністровський Ощадний банк гідно пройшов тернистий шлях свого становлення разом з республікою. Він виховав велику команду професіоналів, з честю витримав випробування часом і став одним із провідних фінансових установ Придністров’я.

ЗАТ «Придністровський Ощадбанк» охоплює понад 500 співробітників. Цього дня ряд фахівців з різних філій банку були відзначені державними нагородами та грамотами Верховної Ради за високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю в банківській системі ПМР.

«За 25-річну історію свого розвитку банк зазнав безліч змін і сформувався як сучасний універсальний банк, який працює з усіма категоріями клієнтів. Протягом усієї своєї діяльності банк бере активну участь у розробленні та впровадженні соціальних програм республіки. Головним успіхом Придністровського Ощадбанку вважається визнання з боку клієнтів», – пояснила його голова Світлана Калугіна.

Ощадбанк пройшов успішне становлення: став гарантом стабільності, важливим учасником і надійним партнером у сфері економічних відносин, визнаним авторитетом на вітчизняному ринку банківських послуг. Незмінна спрямованість на людину, відповідальне співробітництво, прагнення розвиватися і вдосконалювати свої послуги дозволили банку сформувати унікальну корпоративну культуру й дістати статус банку, який завжди поруч.

Вітальний адрес від Президента Вадима Красносельського зачитав його радник Павло Прокудін. Глава держави побажав працівникам і ветеранам Ощадбанку міцного здоров’я, щастя, добробуту, нових успіхів і перемог.

«Тоді, на початку 90-х, разом з інструментами публічної влади молодій країні була життєво необхідна своя фінансова та банківська система. Тому створений 21 січня 1993 року Придністровський Ощадбанк став одним зі стовпів повноцінного функціонування республіки. На сьогодні Ощадбанк – це сучасна універсальна кредитна установа, яка пропонує всім категоріям клієнтів широкий спектр якісних банківських і фінансових послуг, постійно зміцнюючи свої позиції на банківському ринку, що стало символом надійності та стабільності», – наголошується у привітанні Глави держави.

Придністровський Ощадбанк набув свого сучасного вигляду, проходячи разом з усією банківською системою Придністров’я через випробування і виклики часу, стаючи міцнішим, надійнішим, сильнішим.

Олександра   СТАНІЛЄСКУ.