Як зустрінеш Новий рік, таким він і буде

Хто й коли дійшов цього висновку – достеменно не відомо, але переважна більшість людей із цим твердженням не сперечається.

У кожного улюблене зимове свято асоціюється з очікуванням дива, радісними змінами в усіх сферах життя, зі здійсненням заповітних бажань.

Увесь світ радіє та перетворюється, будь-який будинок або вітрини магазинів стають схожими на казкові декорації, навколо панує атмосфера щастя.

Неможливо уявити собі різдвяні та новорічні свята без ялинки, прикрашеної дзвіночками, кольоровими кульками різного розміру, скляними сердечками, фігурками птахів та звірів, шишками, горіхами та іншою всячиною. Таким способом скромне лісове дерево набуває вигляду справжньої красуні, яку, для завершення образу, огортають мішурою – новорічною гірляндою, щоб надати їй особливого, чарівного блиску та шарму.

Цього дня кожна дівчина і жінка також хоче виглядати ошатною, привабливою, стильною і жіночною. Звичайно, не з такою кількістю блискучих прикрас, як на ялинці, але хоча б з мінімумом.

Як же зустріти Новий рік, щоб він став для нас щасливим?

За східним календарем його називають Роком Тигра. Тому ювелірні подарунки з дорогоцінних металів та каміння – ідеальний спосіб задобрити величний символ наступного року та зробити приємне близькій людині. Без зайвих слів засвідчити, наскільки значне місце вона займає у вашому серці.

У Тирасполі ювелірний магазин «Ауреола», що є офіційним ексклюзивним представником та партнером світових ювелірних брендів, радить придбати прикраси напередодні свята. Фахівці магазину завжди готові допомогти підкреслити індивідуальність жінки, створити неповторний образ, який за своїми кольорами пасує Водяному Тигру.

Оскільки синій колір є символом елегантності та вишуканості, викликає асоціацію з водою, а світлі його відтінки нагадують повітря, ювеліри радять купувати дорогоцінності з камінням цього кольору. Вони здатні зцілювати хвороби, допомагають позбутися інфекцій, подолати депресію та заспокоїти нервову систему.

Аквамарин є родичем іншого каменю – берилу, відтінки якого варіюються від небесно-блакитного до насиченого блакитного. Ім’я цього каменю означає «морська вода», і справді при першому погляді на нього виникає саме така асоціація. Камінь має здатність відновлювати життєві сили та допомагає своєму власнику набути впевненості в собі. Тому ці коштовності надзвичайно підходять для зустрічі року Водяного Тигра.

Смарагд – дорогоцінний камінь, мінерал берилової групи. Основний колір – зелений. Його асоціюють із чесністю, проникливістю, мудрістю, надією. Зелений колір символізує весну, життєву силу, молодість, нескінченне життя. Мінерал допомагає закоханим, творчим людям, мореплавцям. Він сприяє зміцненню сім’ї, допомагає знайти любов, захищає від нещасних випадків на воді. У Новому році він сприятиме процвітанню, благополуччю та фінансовій незалежності.

Чорний – колір стабільності та впевненості. Крім своєї краси й загадковості, чорні камінці мають сильну енергетику і вплив на людину. В наш час вони не є рідкістю. Можна без особливих зусиль знайти як вишукані дорогоцінні прикраси з чорними мінералами, так і біжутерію. У Рік Тигра він допоможе виграти суперечки, бути впевненими у прийнятті рішень.

Одягтися для зустрічі Року Тигра також варто відповідним чином. Експерти радять вбрання тих кольорів, які відповідають цій хижій тварині: медовий та жовтий – нагадують про зв’язок з природою; чорний колір – такий самий, як ефектні смуги на шкурі Тигра; нефритовий і зелений – асоціюються з мудрістю, хоробрістю та рівністю; блакитний та синій кольори підкреслюють водну стихію Нового року та обіцяють зміни; коричневий – дарує почуття захищеності: смужки допомагають Тигру зливатися з місцевістю під час полювання; рожевий колір – альтернатива червоному, наповнює енергією та пестить погляд; шампань і кремовий також присутні на шкірі Тигра, а значить, допоможуть заслужити його прихильність; оливковий – вселяє спокій, який потрібний не тільки хижакові перед стрибком під час полювання, але й людям, налаштованим на зміни в Новому, 2022-му році.

Вдало підібране вбрання, яке поєднується з зачіскою та аксесуарами, додає впевненості кожній жінці. Тож гарний настрій та приємне товариство, з яким ви зберетеся біля новорічної ялинки – це те, з чого потрібно починати Новий рік

Iрина МАСЛОВА.