Від імені Уряду ПМР і від мене особисто прийміть найщиріші вітання з прийдешнім 2022 роком!

Зовсім мало часу відокремлює нас від зустрічі нового 2022 року. Позаду залишилися дні клопотів і приготувань до найулюбленішого, довгоочікуваного і бажаного свята, яке дарує дух веселого настрою, єднання, надії на світле і щасливе майбутнє. Урочиста атмосфера сьогодні панує в усіх містах, селищах і селах нашої республіки, вулиці яких прикрашені зимовими декораціями та яскравою ілюмінацією. Важливо, щоб у ці святкові дні поруч були рідні та близькі.

Дивлячись уперед, ми також згадуємо пройдений шлях за попередні 12 місяців. Необхідно відзначити, що спільними зусиллями виконана велика робота. Спільно ми – держава і суспільство –навчилися жити в умовах пандемії коронавірусу, будували й ремонтували лікарні, поліклініки, школи, дитячі садки, заклади спорту, культури, зони відпочинку, підвищували якість держпослуг, покращували становище літніх громадян, дітей, людей з інвалідністю, молодих сімей, підприємців. Іншими словами, робили гідний внесок у зміцнення, а також розширення економічного і соціального потенціалу нашої республіки. Важливо сказати, що досягнення нашої країни – це, перш за все, заслуга кожного придністровця, ваші амбіції, завзятість і рішучі дії. Нехай такий настрій збережеться у вас і в новому році!

2021 рік ще раз довів усьому світові ідентичність нашого народу: відкритість, працьовитість, гуманізм, відповідальність за долю рідного краю, миролюбність, націленість на творення. Ми – народ зі славною історією, який у будь-якій ситуації, навіть досить скрутній, залишався монолітним і знаходив правильний шлях до свободи та прогресу. У цьому криється наша сила і наш рецепт перемог.

Подякуймо ж одне одному за плідну діяльність і разом продовжимо розвивати країну, робитимемо її привабливішою, комфортнішою, чистішою, затишнішою для самих себе і наших дітей. Уряд у свою чергу, як і раніше, зосереджуватиметься на ваших інтересах і потребах і докладатиме серйозних зусиль, щоб завтрашній день для кожного громадянина був кращий за вчорашній, щоб наша республіка стала територією можливостей.

Шановні придністровці! Дорогі друзі! Нехай новорічне диво осяє ваші будинки та сповнить їх добробутом, любов’ю, достатком, добром і родинним теплом!

Бажаю вам і вашим рідним здоров’я, удачі, успіхів і здійснення заповітних мрій!

З Новим 2022 роком!

З повагою Голова Уряду                                        О. МАРТИНОВ