Дорогі придністровці!

Минає, стане історією 2021 рік. Час невпинно плине вперед, залишає нам радість перемог і успіхів, гіркоту розчарувань і невдач. Тож яким він був, 2021 рік?

Міністерства і відомства Придністров’я відзначили 30-річний ювілей. Упевнений, що процес державного будівництва, розпочатий ще 1990 року, й надалі продовжиться відповідно до демократичних принципів. Тривала реалізація Стратегії розвитку нашої держави, ми працювали над досягненням головних пріоритетів: політичної стабільності, економічної самодостатності та соціальної справедливості. Діяти нам доводилося в обстановці відмови керівництва Молдови від переговорного процесу, порушення ним прав придністровців у різних галузях.

Минулий рік підтвердив, що молодіжні ініціативи, енергія молодих повинні стати серйозною підмогою в роботі органів влади та управління, в розвитку громадянського суспільства, в процесі реалізації державної молодіжної політики.

Нам знову довелося боротися з епідемією коронавірусу, намагаючись при цьому не втратити ресурси для модернізації системи охорони здоров’я. Вакцинація, що триває, повинна сприяти створенню колективного імунітету, стримати поширення небезпечної хвороби. Висловлюю глибоку подяку медичним працівникам Придністров’я та волонтерам за їхню самовіддану працю. Проголошений Роком охорони здоров’я, 2022 рік покликаний привернути особливу увагу до проблем медицини.

Дорогі придністровці! Усіх нас об’єднує спільне прагнення до процвітання нашої Батьківщини – Придністровської Молдавської Республіки, до поліпшення добробуту наших громадян.

Спираючись на історичні традиції, разом ми зможемо успішно вирішувати найскладніші проблеми, домагатися нових висот у сільському господарстві та промисловості, в малому бізнесі, освіті та науці, культурі, спорті й туризмі.

Від щирого серця бажаю всім миру і здоров’я, щастя і радості, успіхів і добробуту! Нехай 2022 рік стане для кожного часом здійснення заповітних бажань!

Ла мулць ань! З Новим роком! С Новым годом, Придністров’я!

Президент                              В. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ