Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто щиро вітаю вас із настанням Нового року та Різдвом Христовим!

Наближається новий 2022 рік. Кожен за традицією запитує себе: а яким був рік, що минає? Для нього, для сім’ї, для навколишнього світу?

Ми з вами живемо в непростий час, але навчилися справлятися з труднощами, що виникають. Зрозуміли головне – потрібно багато працювати, ні за яких обставин не опускати руки, шукати й знаходити шляхи розв’язання найскладніших проблем.

Придністровський народ – це працьовитий народ, це люди, які не бояться жодних труднощів, уміють в потрібний момент знайти правильне рішення за будь-яких політичних, економічних та інших складних ситуацій. Подивіться, як за цей рік змінився вигляд наших міст: зведені нові будинки, житлові комплекси, відремонтовані значущі соціальні об’єкти, дитячі будинки, школи, республіка виглядає оновленою й помолоділою в результаті доблесної наполегливої праці наших громадян.

Упевнений: властиві нашим людям працьовитість, сила духу і любов до рідної землі стануть запорукою нових досягнень і 2022 року. Головне – завжди вірити в себе і свою Вітчизну, тоді ми зможемо здійснити все задумане, зробити життя кращим і цікавішим, а нашу улюблену Придністровську Молдавську Республіку – сильною і процвітаючою.

Дорогі придністровці, від щирого серця бажаю, щоб у новому році здійснилися

всі найчистіші, світлі й заповітні мрії, здійснилися бажання, а друзі та рідні щодня огортали вас піклуванням і своєю увагою. Нехай ваші будинки завжди будуть наповнені душевним теплом, матеріальним достатком, і нехай у них панують злагода, взаєморозуміння, повага і любов!

Голова Верховної Ради                                                      О. КОРШУНОВ