Їдальня № 1 від ТОВ «РИСТ»

У торговому центрі «Мастерок» рибницьке підприємство «РИСТ» 12 січня відкрило їдальню. Підприємство самообслуговування радує городян здоровою та смачною їжею.

 Поруч, у сусідньому приміщенні, відкрили вже четвертий у місті магазин «Мясновъ», який здебільшого торгує продуктами власного сільгосппідприємства.

Сказати про те, що місто потребувало такого закладу громадського харчування – практично нічого не сказати. Людям це було просто необхідно. Слова завідувача виробництва Анастасії Парфентьєвої підтверджують таку необхідність. Перші дні роботи зробили його надзвичайно популярним. Дуже приємно чути позитивні відгуки та подяку від людей, які дістали можливість смачно, швидко і доступно пообідати.

«Я навчалася в Санкт-Петербурзі, де їдальні були невіддільною частиною міста. Коли повернулася в Рибницю, то зрозуміла, що тут немає жодного подібного закладу. Ідея надати людям можливість поїсти в обідню перерву зародилася в моїй голові досить давно. Ми розуміли необхідність упровадження такого проекту. Однак нам ніяк не вдавалося підібрати відповідне приміщення. Коли ж нам запропонували приміщення «Мастерок», ми відразу погодилися і взялися за справу», – зазначила Анастасія.

Нині в їдальні готують обіди, й рибничани, особливо ті, хто працює поблизу, швидко оцінили можливість повноцінно й по-домашньому смачно поїсти в обідню перерву.

У приміщенні красиво, тепло і комфортно. Добре продумана система самообслуговування дозволяє відвідувачам пообідати з мінімальними витратами часу. У меню завжди є перші страви, відбивні, котлети, смажена риба, гарніри, салати, випічка і тістечка. Їжу тут також можна взяти з собою.

Завідувач розповіла, що наплив такий великий, що довелося навіть скоротити час роботи з 12 до 15, хоча спочатку працювали з 11:00 до 16:00. Не встигали обслуговувати таку велику кількість відвідувачів.

У перспективі господарі планують збільшити надання послуг, тобто з ранку тут можна буде повноцінно поснідати, а після обіду – посидіти, відпочити, як у кафе.

Майже всі страви готують з овочів, фруктів, молока і м’яса, вироблених на підприємстві «РИСТ». Завдяки цьому поєдналися висока якість і натуральність продуктів, з яких готуються страви, з прийнятними цінами.

На іміджі «Їдальні № 1» також добре позначається її місце розташування (практично центр міста) і наявність паркування для транспорту.

Поруч із харчевнею підприємство відкрило міні-маркет «Мясновъ». «РИСТ» має ще три магазини в місті та два в селах Воронково і Мокра. У мережі магазинів можна придбати все, що виробляє підприємство: м’ясну і молочну продукцію, різні види масел, напівфабрикати, хлібобулочні, макаронні вироби, крупи, борошно, а також продукцію інших придністровських представників.

Крім цього, сільгосппідприємство виробляє і торгує такою сільгосппродукцією, як соя, квасоля, насіння соняшнику, кукурудза, ячмінь, пшениця, горох тощо.

У ТОВ «РИСТ» є своя сторінка в інтернеті, яку можна знайти за адресою https://agro-rist.md/. На ній можна ознайомитися з історією та послугами підприємства, з асортиментом вироблених товарів. Також ви можете відвідати онлайн-магазин https://agro-rist.md/shop/, побачити ціни та замовити потрібний товар.

Завдяки пільговим кредитам на зрошення, які надає сільгоспвиробникам держава, товариству з обмеженою відповідальністю «РИСТ» удалося підвищити врожайність. Це, безумовно, позитивно позначається на роботі підприємства і відкриває нові можливості в бізнесі

Дмитро АКIНIН.