ФК «Шериф» приймає поповнення

У поточному році склад команди «Шериф» поповнився новими гравцями.

Захисником команди став Габі Кікі Жуніор. Він народився 15 лютого 1995 року в Камеруні (держава у західній частині Центральної Африки). Має зріст 194 см, важить 81 кг. Ці дані оприлюднені у Вікіпедії. Там же повідомляється, що з 2017-го протягом півтора року він виступав за футбольну команду «Дніпро» (Могильов, Білорусь). За підсумками сезону 2017 року був визнаний кращим гравцем клубу. У липні 2018-го перейшов до брестського «Динамо». У Білорусі прожив 5 років, там і навчився розмовляти російською.

Прес-служба клубу повідомляє, що спортсмен дуже радий продовжити кар’єру в Тирасполі. Виявилося, що він знає Юрія Вернидуба ще з ігор у чемпіонаті Білорусії. Знає, як він працює і як завжди прагне досягати серйозних результатів зі своїми командами. Габі приваблює, що «Шериф» минулого сезону видав яскраву та сильну гру в Лізі чемпіонів. Усе це мотивувало його приєднатися до команди.

Про себе Габі повідомляє, що він із багатодітної сім’ї, є одним із 9 дітей, і лише він став спортсменом. Спочатку грав на вулиці з однолітками. Потім батько записав його до футбольної секції. Так розпочалася футбольна кар’єра хлопця з Африки. Молодий чоловік зізнається, що дуже любить свою справу, ладен боротися до останнього за свою команду, завжди ставиться до гри серйозно і цілеспрямовано.

Албанський атакуючий півзахисник Регі Лушкья став шостим новачком першої команди цього міжсезоння. Після підписання трудового договору він є повноправним членом великої родини ФК «Шериф».

Регі Лушкья народився 17 травня 1996 року в невеликому місті Кавая (центральна Албанія), неподалік Дурреса. Початок професійної кар’єри, як і академію, пройшов у клубі «Беса («Besa»).
(Алб. KS Besa Kavajë) – албанський футбольний клуб з міста Кавая, який виступає в Першому дивізіоні Албанії. Заснований у 1925 році, до 1930 року називався «СК Кавая». Домашні матчі проводить на стадіоні «Кчеват Хілвіу», що вміщує 12 500 глядачів. Головним досягненням клубу стала перемога у національному кубку у 2007 році). Останні п’ять років Регі грав за ФК «Лачи», за який провів близько 200 матчів. Регі Лушкья – це гравець, який викликався до юнацьких та молодіжних збірних Албанії, виступав і у кваліфікації Ліги конференцій, де у 6 матчах відзначився двома забитими м’ячами

Христина ЖУРАВЕЛЬ.

Фото прес-служби ФК » Шериф».