Чергова перемога столичних волейболісток

У Тирасполі в рамках 5-го туру чемпіонату Молдавії з волейболу серед жіночих команд столичний клуб МВС Придністров’я «Динамо-Глорія» приймав суперника зі спортивної школи № 12 м. Вадул-луй-Воде. Гра завершилася впевненою перемогою наших спортсменок – 3:0.

Тираспольський клуб «Динамо-Глорія» впевнено тримається в лідерах турнірної таблиці. Минула гра завершилася перемогою з розгромним рахунком у всіх трьох партіях – 25:3, 25:10, 25:7. До речі, нашим волейболісткам знадобилося лише 15 хвилин, щоб вирішити результат першої партії. «Гра склалася легко, але водночас такі матчі важко грати. Я попросив дівчат зіграти усі партії максимально швидко», – розповів головний тренер команди «Динамо-Глорія» Олександр Ребдєло.

Потрібно зазначити, що перемога над гостями з Вадул-луй-Воде стала п’ятою поспіль у нинішньому чемпіонаті. Незважаючи на це, наставник тираспольчанок упевнений, що команді завжди є над чим працювати. «Команда лідирує в чемпіонаті, але працювати завжди є над чим, меж досконалості не існує. Наші ростові показники змушують нас покращувати швидкісну роботу – це швидка передача, швидкий прийом, швидке переміщення на майданчику – це ті критерії, які варто вдосконалювати», – зазначив Олександр Ребдєло.

У цей час команда гостей, яка програла, не сумує через такий розгромний рахунок. «Ми молода команда, у нас у складі школярки. Так, ми програли, але в третій партії щось почало трохи виходити, пішла напруга, у третій партії було краще. Це вже добре. Перспектива у наших волейболісток є. Звичайно, дівчата молоді, гратимемо. Я думаю, що все в нас вийде», – розповіла тренер команди з Вадул-луй-Воде Тетяна Грабовецька.

У наступному турі 6 лютого тираспольські волейболістки зіграють на виїзді, спортсменки вирушать до Гагаузії. Їхніми суперницями стане кагульська команда «Gama-Sind»

Леся ПОТОЦЬКА.

Фото прес-служби МВС ПМР.