Виїзна робоча нарада глави району

Глава держадміністрації Слободзейського району та м. Слободзеї Василь Тищенко 7 лютого побував із робочим візитом у селі Чобручі.

 На сайті держадміністрації району повідомляється, що учасники наради обговорили завершальний етап будівельних робіт у Республіканській СДЮШОР із футболу. Роботи в ній на сьогодні здійснюються всередині будівлі. З настанням теплих днів приступлять до зовнішніх. Учасники наради обговорили передачу об’єкта на баланс Держслужби зі спорту. У 2022 році в рамках Фонду капвкладень заплановане придбання обладнання та меблів для школи.

Того ж дня Василь Тищенко перевірив хід будівельних робіт у Державному парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва ім. Д. Родіна. Нагадаємо, що роботи з відновлення об’єкта були розпочаті у 2021 році й тривають донині. На сьогодні будівельники замощують територію тротуарною плиткою, завершують прокладення комунікацій. Учасники наради також обговорили встановлення огорожі біля «Лебединого палацу», її дизайн і колір.

Наступним об’єктом, де відбулася виїзна робоча нарада, став Центр денного перебування для дітей з обмеженими можливостями. У рамках програми ФКВ у закладі запланована модернізація харчоблоку. Спілкуючись, учасники наради обговорили будівництво приміщення, яке об’єднає основну будівлю Центру з їдальнею. За словами директора установи Ганни Унтилової, зважаючи на особливості розвитку вихованців, украй незручним є переміщення їх через вулицю в будівлю їдальні.

Нагадаємо, що на початку грудня Центр переїхав із села Карагаш у Чобручі. Переїзд відкрив для нього нові можливості: розширення території, у зв’язку з чим є можливість прийняти більшу кількість вихованців, мати свій харчоблок і організувати дворазове харчування, прогулянки та заняття лікувальною фізкультурою на свіжому повітрі. Однак є в установі й низка господарських питань, які потребують розв’язання. Вони перебувають на контролі районної держадміністрації та її керівника

Анастасія КАСИМ.
Фото: slobodzeya.gospmr.org