Волейбольні пристрасті тривають

Дзеркальна картина утворилася в придністровському волейболі. Жіноча команда «Динамо-Глорія» лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Молдавії, в той час як чоловіча – на останній стрічці.

Підопічні Олександра Ребдєло продовжують тішити вболівальників своїми перемогами. У рамках 8-го туру чемпіонату Молдавії жіночий волейбольний клуб МВС ПМР «Динамо-Глорія» здобув упевнену перемогу в гостях над командою бендерської «СДЮШОР-2». Результат трьох зіграних партій – 25:9, 25:7 та 25:10. Підсумком зустрічі став рахунок – 3:0 на користь столичних спортсменок.

Наступний тур чемпіонату Молдавії «Динамо-Глорія» проведе на домашньому майданчику, де зустрінеться з волейболістками клубу «Сперанца». До речі, бендерська команда «СДЮШОР-2» теж гратиме вдома і прийме «Динамо-МАІ» з Кишинева.

У минулому турі чемпіонату Молдавії чоловіча команда «Динамо» зіграла проти «Сперанци» з Гагаузії. Це була запекла боротьба, можна сказати, битва за перемогу. У підсумку, гості виявилися сильнішими за тираспольчан, матч закінчився з рахунком 3:2.

Отже, в чоловічому чемпіонаті волейбольний клуб «Динамо» перебуває на останньому місці. Проте, шанси на плей-офф все ще залишаються, адже в тираспольчан попереду 3 матчі.

Волейболісти ж бендерського СКА достроково вийшли до півфіналу чемпіонату Молдавії. Армійці очолюють турнірну таблицю.

Наступний тур бендерчани зіграють на виїзді проти гагаузької «Сперанци»

Марiя Кравец.

Фото: МВС ПМР.