Все ближче до чемпіонства

Футбольний клуб «Шериф» здобув чергову перемогу. Тираспольчани в рамках 21-го туру чемпіонату Молдавії в гостях розгромили ФК «Святий Георгій». Матч завершився з рахунком 3:0 на користь жовто-чорних.

У першому таймі гравці розігрівалися і не встигли порадувати глядачів жодним голом. Нищівну перемогу «Шериф» здійснив у другій частині гри, відправивши у ворота суперників три голи. Рахунок відкрив Регі Лушкья, закріпив результат придністровського клубу Бруно да Сілва, а наприкінці зустрічі бразильський півзахисник оформив дубль. «У нас гарна гра вийшла. У першому таймі було багато гострих моментів, а в другому ми реалізували три. Могли б ще більше забити. Поступово у нас хлопці притираються один до одного. Багато новачків у команді є, й я про це раніше говорив. Поліпшується гра, природно, що буде й результат хороший, хоча з «Мілсамі», я ще раз хочу повторитися, минулого туру ми грали дуже добре, але не забили, тому була образлива поразка», – розповів тренер ФК «Шериф» Дмитро Кара-Мустафа.

Тираспольчани  залишаються лідерами турнірної таблиці чемпіонату Молдавії. Тепер відрив від головного суперника – «Петрокуба» – в 7 очок, від «Мілсамі» – 10 очок. Наступний матч жовто-чорні проведуть на гостьовому полі – 3 квітня, де зіграють проти ФК «Бэлць».

Ще одна придністровська команда відзначилася у 21-му турі чемпіонату приголомшливою перемогою. «Динамо-Авто» розгромив оргєєвський «Мілсамі», який нині перебуває на третьому місці. Гра у Вадул-луй-Водэ закінчилася з рахунком 5:2 на користь автомобілістів. Голами відзначилися Микита Пікус, по два м’ячі забили Марін Карунту та Вадим Чемиртан. «Ми вийшли на перший тайм трохи нервозні. У другому таймі команда заспокоїлася, і ми побачили інше «Динамо-Авто», тому я вітаю наших хлопців, нашу команду, наш клуб із такою гідною перемогою в матчі проти «Мілсамі» – одного з лідерів чемпіонату. Це, я вважаю, одна з найкращих команд у Молдові. Працюватимемо далі та зробимо все для того, щоб посісти четверте місце», – розповів після матчу головний тренер «Динамо-Авто» Олег Беженар.

Наступну гру автомобілісти проведуть 3 квітня на домашньому полі, де зіграють проти кишинівського клубу «Зімбру»

Оксана КРУК.

Фото прес-служби «Динамо-Авто».