У нашій республіці 20 березня відзначили День працівників побутового обслуговування населення та житлово-комунального господарства.

Усіх, хто працює в цих найважливіших галузях, із професійним святом привітали Президент, Голова Верховної Ради, Голова Уряду та колектив Міністерства регіонального розвитку, транспорту і зв’язку ПМР.


У вітанні з нагоди професійного свята Президент Вадим КРСНОСЕЛЬСЬКИЙ зазначив:

«Галузь житлово-комунального господарства активно сприяє забезпеченню сталого соціально-економічного розвитку ПМР. Від стабільності та якості роботи служб комунального господарства і побутового обслуговування залежать умови життя придністровців.

За 30 років нам удалося не тільки зберегти побудовані ще в радянський період комунікації, а й модернізувати їх, запустити програму з поетапного оновлення.

Глибоко переконаний у тому, що компетентність, професіоналізм та висока самовіддача працівників ЖКГ та побутового обслуговування й надалі залишатимуться надійною опорою у справі реалізації ключових пріоритетів нашої держави.

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення! Дякую вам за працю! Міцного здоров’я, миру і добробуту вам!»


Голова Верховної Ради Олександр КОРШУНОВ:

«Неможливо уявити сучасне життя нашої країни без підприємств ЖКГ та галузі побутових послуг населенню. Від щоденної праці цих фахівців залежать безперебійна робота всіх підприємств і установ, світло і тепло в кожному будинку, порядок на вулицях наших міст і сіл.

Перед вами поставлені найважливіші завдання щодо взаємодії з підприємствами та організаціями з питань утримання та ремонту житлового фонду, упорядкованості прибудинкових територій, надання житлово-комунальних послуг, організації та взаємодії з питань електро-, тепло-, газо- і водопостачання населення, водовідведення, збору, вивезення та утилізації побутових відходів, оперативного контролю за організацією аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах комунального комплексу республіки та багато іншого.

Усе вам до снаги. Ви довели це на ділі своєю сумлінною повсякденною працею. З кожним днем наша республіка перетворюється, міста змінюють свій вигляд, радують усіх жителів красою парків, скверів, фонтанами та квітучими клумбами. У наших будинках завжди тепло і світло. Усім цим ми завдячуємо нашим комунальникам, які щодня вкладають у свою працю тепло своєї душі.

Спасибі за злагоджену та правильно організовану роботу, за те, що ви в будь-яких непростих ситуаціях проявляєте витримку, кмітливість і завжди знаходите правильне рішення.

Бажаю вам великих успіхів у русі вперед впевненими, твердими кроками, а також стабільності, здійснення і реалізації всіх намічених планів. Щастя і добробуту вам та вашим сім’ям.


Голова Уряду Олександр МАРТИНОВ:

«Царина, в якій ви працюєте, виконує найважливіше завдання: забезпечення стабільної й безперебійної роботи підприємств і установ виробничої та соціальної галузей, створення гідних умов для проживання людей у містах і селах. Коло ваших турбот широке й різноманітне: ви ремонтуєте дороги, впорядковуєте й озеленюєте вулиці, ремонтуєте будинки та комунальну інфраструктуру. Завдяки вашій праці, знанням і досвіду життя наших громадян стає комфортнішим, а вулиці й дороги придністровських міст – чистіші та красивіші з кожним днем.

Уряд приділяє особливу увагу підтримці підприємств галузі житлово-комунального господарства. Почалися і тривають роботи з підвищення надійності інженерних систем і споруд ЖКГ, упровадження нових енерго- та ресурсозаощаджувальних технологій. Упевнений, що наші спільні зусилля з системної модернізації цієї ділянки забезпечать підвищення якості надання послуг громадянам.

У день професійного свята дозвольте висловити подяку всім працівникам і ветеранам галузі за непросту, але результативну й дуже потрібну роботу.

Бажаю вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, добробуту й нових звершень у творчій праці на благо республіки та її жителів».

Фото: domik.ua