Спорт i порядок

У Придністров’ї організували низку весняних забігів серед представників МВС республіки. Ще в середині квітня співробітники цього силового відомства пробігли легкоатлетичний крос. Дистанція становила для жінок – 3 км, а для чоловіків – удвічі більше.

Спортивне життя наших міліціонерів, можна сказати, просто вирує.

На офіційному сайті МВС ПМР можна знайти не лише кримінальні зведення, а й низку новин про весняні легкоатлетичні забіги. До нової коронавірусної інфекції весняно-осінні старти відбувалися щороку. Однак пандемія внесла корективи, й на два роки від масового забігу довелося відмовитися. У 2022-му любителі спорту – знову на старті: від сержанта до міністра внутрішніх справ, повідомляється на офіційному сайті відомства.

У весняному забігу взяло участь понад 400 правоохоронців – це співробітники Центрального апарату та підрозділів МВС, столичної міліції, рятувальники та пожежники, особовий склад РУВК і Тираспольського юридичного інституту.

Наприклад, серед леді в погонах найшвидшою стала Катерина Намашко. Вона подолала три кілометри трохи більше ніж за 15 хвилин. А от серед чоловіків найкращим був старшокурсник міліцейського вишу Станіслав Погольша.

Естафету легкоатлетичного забігу підхопили й рибницькі правоохоронці. Співробітники ВВС м. Рибниці провели традиційний весняний крос.

Переможцем став начальник відділення дільничних інспекторів міліції Олексій Грицишин. Другим фінішував Євген Березюк, а бронзову нагороду виборов інспектор ІДН Микола Килимник.

Серед жінок першою фінішувала інспектор ДПС Ірина Колонтай, на другому місці – дізнавач Яна Секрієру, а замикає трійку лідерів інспектор відділення дізнання Лілія Орловська.

Правоохоронці Кам’янського РВВС також взяли участь у традиційному весняному легкоатлетичному кросі. Першим серед чоловіків, який подолав дистанцію, став інспектор дорожньо-патрульної служби Ілля Сімін. Трохи йому поступився міліціонер внутрішньої охорони чергової частини Андрій Григоращук. Третім до фінішу прибіг заступник начальника Кам’янського райвідділу міліції Олександр Урсул.

Найшвидшими жінками виявилися інспектори групи дізнання Оксана Гапчук та Тетяна Герасим, а також начальник підрозділу Департаменту інформації та зв’язку Вікторія Орлик.

За звання найшвидшого та найспортивнішого правоохоронці боролися й у Слободзеї. Першим і кращим за всіх виявився дільничний інспектор райвідділу Іван Зізюкін. За ним до фінішу прийшов його колега Володимир Глодя. До трійки лідерів-чоловіків приєднався і старшокурсник Тираспольського юридичного інституту МВС ПМР Олександр Берлінський.

Найкращий результат серед жінок показала старший інспектор профілактики відділення дільничних інспекторів міліції Надія Жарковська. Друге місце у дізнавача райвідділу Світлани Караман. Бронза дісталася інспекторові інформаційного підрозділу м. Слободзеї ДІіС МВС ПМР Сабіні Лукащук, повідомляється на офіційному сайті МВС ПМР.

Після забігу всіх учасників привітали з чудовими досягненнями та пригостили гарячим солодким чаєм. А також відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів

Ярина ДОБРОВОЛЬСЬКА.

Фото прес-служби МВС ПМР.