Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, трудівники тилу і діти війни! Шановні придністровці!

Вітаю вас з 77-ю річницею Великої Перемоги!

Перемога Радянського Союзу у Великій Вітчизняній війні стала воістину торжеством сил добра над силами людиноненависницької фашистської ідеології. Глибокий сенс слова «Перемога» з року в рік викликає в наших серцях непідробні почуття патріотизму і гордості за Вітчизну, що вистояла під натиском загарбників.

Не підкорившись окупаційному режиму, встановленому на захоплених фашистською Німеччиною територіях, радянські люди чинили опір і вірили у швидку перемогу над ворогом. Перемога кувалася на фронті й у тилу. Об’єднався весь народ, люди різних національностей і різного віку стали єдиним цілим.

Початок контрнаступу радянських військ і корінний перелом у Великій Вітчизняній війні з кожним днем наближали час повної й беззастережної капітуляції Німеччини. Для всього світу 9 травня стало справжнім святом, а військові злочинці не уникли заслуженого покарання.

Переможний Травень живе в серцях вдячних нащадків воїнів-визволителів. Щороку ми приходимо до Вічного вогню, приносимо квіти до братських могил. Вічна слава безсмертному подвигу радянських воїнів!

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни! Ви – гордість Придністровської Молдавської Республіки, жива історія для кожного з нас!

Бажаю вам, дорогі ветерани, шановні придністровці, здоров’я і добробуту, а Придністров’ю – миру і процвітання!

Зі святом! З Днем Перемоги!

Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ

Фото: president.gospmr.org