Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем Перемоги у Великій Вітчизняній війні!

З того часу, коли на весь світ пролунало повідомлення про беззастережну перемогу Червоної Армії в найстрашнішій війні у світовій історії, минуло вже 77 років. «Велика Вітчизняна війна, яку вів радянський народ проти німецько-фашистських загарбників, переможно завершена. Німеччина повністю розгромлена», – ці слова, вимовлені Юрієм Левітаном, стали символом сили єдності й непохитної мужності воїнів-визволителів, символом тотальної поразки «коричневої чуми», символом нового життя.

Для нас 9 травня – священна дата, адже кожна сім’я багатонаціонального радянського народу поклала на вівтар нашої спільної перемоги життя своїх рідних. Зроблено це не заради слави та медалей, а в ім’я миру на рідній землі, заради  Вітчизни, її суверенності й незалежності.

Нині наш найважливіший обов’язок – зберегти й передати нашим дітям та онукам історичну правду про Велику Вітчизняну війну, героїзм, відвагу і стійкість фронтовиків, трудівників тилу, які не шкодували себе, вистояли під натиском безжального противника. У нашій пам’яті незмінно живуть спогади про полеглих на полях битв, про тих, хто самовіддано працював у тилу, хто підіймав країну в повоєнний час, а в наших серцях горить вогонь щирої вдячності за відвойоване право на свободу і життя.

Низький уклін вам, ветерани та трудівники тилу!

Міцного вам здоров’я й активного довголіття!

Нехай День Перемоги в ці складні часи й надалі служить згуртуванню і надає сили для зміцнення духу придністровців!

У це священне свято бажаю всім нам тільки добра і мирного неба над головою!

Голова Уряду О. В. МАРТИНОВ

Фото: https://ru.wikipedia.org/