Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки й від себе особисто сердечно вітаю вас з Днем Перемоги!

77 років ми відзначаємо гірке і водночас радісне свято для багатьох мільйонів людей – День Перемоги! 9 травня – воістину великий день, коли ми з вдячністю згадуємо славні подвиги, мужність радянського народу-переможця, згадуємо всіх тих, хто віддав своє життя заради перемоги.

Цей день невидимою ниткою єднає всіх спадкоємців покоління переможців, що живуть у різних містах і країнах. Для всіх миролюбних народів у ньому злилися воєдино вистраждана радість і сльози, душевний біль про непоправні втрати й віра в мирне майбутнє.

Тепер наше спільне завдання – збереження пам’яті про Велику Вітчизняну війну, осмислення її уроків, виховання в нащадків шанобливого ставлення до старшого покоління.

Ми схиляємо голови перед мужністю і стійкістю мільйонів людей, які відстояли свободу. Їхній героїчний подвиг як високий орієнтир залишиться в наших серцях, буде вічним прикладом сміливості й духовної величі.

Дорогою ціною завойована свобода. Ми вдячні вам за мужність, героїзм, за стійку віру в перемогу. Вічна пам’ять полеглим за незалежність Батьківщини! Низький уклін тим, хто залишився живий, хто з попелу відновив країну.

Від щирого серця бажаю міцного здоров’я, віри в прекрасне майбутнє, миру, доброї долі вам і вашим родинам!

Зі святом, дорогі придністровці! З Днем Перемоги!

Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ

Фото прес-служби Верховної Ради