Волейбольний турнір пам’яті подій 1992 року

Майданчик для гри у волейбол парку Горького в Бендерах зібрав учасників відкритого турніру. Спортивну подію приурочили до 30-х роковин відбиття агресії Молдови проти Придністров’я.

У змаганні взяли участь команди державної адміністрації, Бендерської міськради, ветеранів спорту та учнів спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву № 2. Капітаном команди держадміністрації став Роман Іванченко, який вважає, що захід має бути традиційним.

«Напевно, найкращою пам’яттю про героїв, які віддали своє життя, захищаючи Придністров’я, відстояли мир зі зброєю в руках, буде наша праця на благо рідної землі, посмішки дітей. Ми повинні працювати, виховувати нове покоління, з повагою ставитися до старших і, звичайно, не забувати про історію, своїх героїв. Такі заходи свідчать, що 30 років тому придністровський народ обстоював правильні цінності», – сказав Роман Іванченко.

Девіз змагань: «Головне – не перемога, головне – участь», однак кожен намагався досягти максимуму. У підсумку перше місце вибороли ветерани спорту, команда «Сургут» Ленінського мікрорайону. Друге місце посіли волейболісти міськради. Третє – команда СДЮШОР № 2. Держадміністрації дісталося почесне четверте місце.

Наступного року всі учасники турніру готові змагатися знову, а поки що в парку імені Горького готуватимуть молодих спортсменів. Запрошують і всіх бендерчан

Оксана КРУК.

Фото прес-служби держадміністрації м. Бендери.