Поки що нічия

Футбольний клуб «Шериф» зіграв унічию в матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів.

Тираспольчани грали на виїзді в Боснії та Герцеговині проти ФК «Зринські». Матч-відповідь відбудеться 12 липня в Кишиневі на стадіоні «Зімбру».
Красивими краєвидами та дивовижною спекою зустріло боснійське місто Мостар тираспольську команду «Шериф». Ця подорож стала справжньою пригодою для жовто-чорних. Аеропорт, звідки мала вилітати наша команда, напередодні ввечері перед вирушенням до Боснії, дістав повідомлення про мінування. Це не змогло вивести з рівноваги тираспольських «ос» – все вдало вирішилося, і «Шериф» благополучно дістався пункту призначення. Найбільше, напевно, зрадів приїзду до Мостару хорватський наставник жовто-чорних. Місто розташоване неподалік від його рідного Бугойна, тобто, і з місцевістю, і з командою суперника Степан Томас дуже доб-
ре знайомий. «Я знаю «Зринські», бачив, як вони домінують у внутрішньому чемпіонаті. Я не сумніваюся, що головний тренер команди добре підготує команду до матчу, але ми також готові. Вони грають красиво, агресивно, високо атакуючи та швидко рухаючи м’яч», – поділився головний тренер ФК «Шериф» Степан Томас.

Боснійській команді теж відомий «Шериф», ще б пак, тираспольчани яскраво заявили про себе минулого лігочемпіонського сезону. Наставник суперників – Сергій Якірович зазначив, що тираспольська команда ще не встигла зігратися: у клубі новий тренер і багато нових гравців, тож «Зринські» спробують цим скористатися.
Матч проти «Шерифа» викликав справжній ажіотаж у боснійських уболівальників, абсолютно всі квитки на гру були розпродані. Тисячі людей прийшли подивитися на команду, яка обіграла «Інтер» та «Реал».
Футбольний поєдинок видався по-справжньому жарким, напруження пристрастей не вщухало впродовж усієї гри. Італійський рефері показав аж 8 жовтих карток – по чотири кожній команді, а до основного часу гри довелося додати цілих 9 додаткових хвилин. Та зрештою, ні «Зринські», ні «Шериф» не змогли порадувати голами своїх уболівальників. Фінальний рахунок матчу – 0:0.
Зустріч у відповідь відбудеться вже 12 липня в Кишиневі на стадіоні «Зімбру», саме там і вирішиться подальша доля клубів – хто пройде у другий раунд кваліфікації Ліги Чемпіонів, а хто вирушить до Ліги Європи УЄФА

Леся ПОТОЦЬКА.