Спорткомплекс «ЮВІЛЕЙНИЙ» запрошує

Придністровці своїми очима бачать, як гарнішають наші міста і села, як оновлюються, а часом створюються заново нові об’єкти інфраструктури.

На особливому контролі в Уряду й особисто Президента спортивні об’єкти республіки. Розповімо сьогодні про один з них – Рибницький спорткомплекс «Ювілейний».

Завдяки чинній програмі капвкладень вдалося реалізувати те, що ще недавно не уявлялося можливим. Багато чого вже зроблено, але багато ще належить зробити.
На базі Рибницького спорткомплексу «Ювілейний» працюють секції настільного тенісу, бадмінтону, тренуються футболісти, баскетболісти, легкоатлети, проводяться змагання з карате, створені всі умови для заняття пауерліфтингом. Двічі на тиждень тут тренуються співробітники силових структур міста і району.

За останні два роки тут виконали величезну роботу в основній будівлі, де по-новому перекрили дах, замінили вікна, оновили покриття підлоги, провели внутрішні оздоблювальні та сантехнічні роботи. Також зробили перепланування душових і роздягалень, замінили радіатори опалення. На додаток до цього оновили спортивне обладнання та інвентар.
Нині на спортивному об’єкті триває його реконструкція. Вадим Красносельський неодноразово інспектував хід робіт і вносив свої пропозиції щодо її поліпшення. Зокрема, за його ініціативою створена дитяча ігрова кімната, де батьки зможуть залишити маленьких дітей на той час, поки вони займаються спортом. Також Президент запропонував створити на території, прилеглій до спорткомплексу, міні-футбольне поле. Роботи з його створення вже ведуться.

Нещодавно спорткомплексу були передані приміщення колишніх майстерень Рибницького політехнічного технікуму. На основі цих приміщень був створений «Спортивно-оздоровчий центр», який уже готовий до роботи й очікує введення в експлуатацію.
Начальник МУ «Управління фізичної культури та спорту Рибницького району та міста Рибниці» Маріанна Головіна розповіла, що цей новий спортивний об’єкт був створений у дуже стислі терміни й практично з нуля, і доповнила: «До комплексу входить тенісний зал, тренажерний зал і спортивно-розважальний центр для людей з обмеженими можливостями здоров’я».
Також Маріанна Михайлівна додала, що дуже рада тому, що в республіці приділяється така увага спорту: «Заняття спортом необхідні й дорослим і, особливо, молодому поколінню. Для дорослих це можливість підтримати здоров’я та гарний настрій, а для дітей – це початок великих перемог. Тому я дуже рада тим змінам, які відбуваються нині у придністровському спорті.
Висловлюю вдячність підрядникам – підприємствам «Мэтр» і «Мастерок», які виконували будівельні та оздоблювальні роботи. Також величезне спасибі ММЗ. Торік завод подарував спорткомплексу тенісний стіл, а цього року вони придбали для нас ще один – уже професійний. Підприємство допомогло з меблями та ігровим обладнанням для спортивно-розважального центру. Дякуємо керівництву міста. І, звичайно, особлива подяка Уряду та особисто Президенту, при якому і почалися ці разючі зміни в нашій країні».
Новий «Спортивно-оздоровчий центр» обладнаний за останнім словом техніки. Для охочих займатися спортом передбачений широкий спектр сучасних тренажерів, а в тенісному залі встановлені професійні столи. Для людей з обмеженими можливостями здоров’я також створені всі необхідні умови.
Оновлений і розширений спорткомплекс чекає на своїх відвідувачів.
Також нагадуємо, що в Рибниці триває реконструкція гребної бази

Дмитро АКIНIН.

Фото автора.