ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ! Від щирого серця вітаю вас з Днем сім’ї, любові та вірності!

Свято, що відзначається в день пам’яті православних святих Петра і Февронії Муромських, увійшло в наше життя відносно недавно – 14 років тому. Однак надзвичайно важливо, що воно засноване на духовних цінностях, які переходять із покоління в покоління та є міцною основою розвитку людського суспільства. Сім’я завжди була і залишається моральним стрижнем соціуму, його базовим осередком; місцем, де закладаються моральні чесноти, формуються особистісні риси людини; яке повинно бути надійним притулком серед життєвих негараздів.

Майбутнє нашої держави немислиме без міцної, згуртованої сім’ї, що зберігає та передає любов, моральні ідеали та духовність. Забезпечення соціальної захищеності родин, їхня всебічна підтримка – це пріоритети Придністровської Молдавської Республіки. Проекти з розвитку сімейних цінностей, з підтримки материнства і дитинства перебувають і надалі завжди перебуватимуть у зоні особливої уваги з боку держави.

Шановні жителі Придністров’я! У цей чудовий день щиро бажаю вам, щоб щастя та добробут були незмінними супутниками вашого життя, а взаємини в родині – наповнені любов’ю, повагою, теплом і радістю!
Президент В. М. КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ

Фото: cityparkgrad.ru