ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ! Від імені Верховної Ради Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю вас з Днем сім’ї, любові та вірності!

Сім’я, любов, вірність, турбота про рідних і близьких – це те, що надзвичайно важливе для кожної людини, цінності, без яких людське життя втрачає будь-який сенс. Вони наповнюють нас почуттями радості та щастя, допомагають подолати біди й печалі, будь-які негаразди. Так від покоління до покоління трепетно передаються культурні, моральні та духовні цінності. Основа нашого майбутнього формується саме з таких родин, де цінують і бережуть сімейні традиції.

Тільки від нас залежить, якою буде наша історія та життя наших дітей. Нам усім необхідно шанувати пам’ять про своє минуле, поважати своїх батьків, з розумінням і турботою ставитися до своїх близьких та до свого оточення. Усьому цьому вчить нас сім’я.

У цей святковий день висловлюю щиру вдячність батькам, які сумлінно виховують не тільки рідних, а і прийомних дітей, багатодітним родинам, подружнім парам із багаторічним стажем сімейного життя, а також молодятам і тим, хто ще тільки збирається створити свою сім’ю.
Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, доброї долі, впевненості у своїх силах, віри в майбутнє! Нехай будуть міцними та щасливими сім’ї в нашій республіці, в атмосфері любові й турботи підростають наступні покоління – наші діти, онуки та правнуки!
Голова Верховної Ради О. В. КОРШУНОВ
Фото: дк-котовск.рф