ШАНОВНІ ПРИДНІСТРОВЦІ! Від імені Уряду Придністровської Молдавської Республіки та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня сім’ї, любові та вірності!

Це романтичне і душевне свято знаходить щирий відгук у серцях придністровців. Воно відзначається на честь святих Петра та Февронії Муромських і стало уособленням сімейного щастя, символом відданості й міцного союзу двох люблячих сердець.

Кохати й бути коханим, відчувати підтримку й турботу близької людини – це і є справжнє щастя! І нехай, попри мінливість нашого світу, так залишається завжди.
Міцна сім’я, де шанують вірність і бережуть любов, є основою сили та здоров’я нашого багатонаціонального народу. Від того, наскільки міцними та щасливими будуть наші сім’ї, безпосередньо залежить майбутнє Придністров’я. Зусилля держави спрямовані на поліпшення умов та підвищення якості життя придністровців: у республіці діють програми упорядкування дитячих садків, шкіл, скверів і парків, придбання доступного житла.
Однією з таких можна назвати й кредитування молодих сімей для придбання житла на пільгових умовах. Тільки за останній рік було укладено 146 кредитних договорів на купівлю квартир, більшість із них фактично реалізовані: 106 сімей заселилися у власні будинки. Упевнений, подолавши наслідки кризи, ми повернемося до цієї програми знову, щоб придністровські сім’ї виховували своїх дітей у комфортних умовах.

Бажаю всім жителям Придністров’я щастя і процвітання, тепла близьких та миру! Нехай муд-рість, взаєморозуміння, терпіння і чуйність одне до одного назавжди оселяться в наших домівках!
З повагою, Голова Уряду О. М. РОЗЕНБЕРГ
Фото: blago-dg.ru