На «Сьомому небі» від щастя

З кожним сезоном у Тирасполі стає все більше цікавих громадських локацій. У квітучому Катерининському парку з’явилося ще одне інтерактивне місце, де можна приємно провести дозвілля з друзями та близькими людьми.


Новий літній кінотеатр просто неба розташувався в самому серці парку. Знайти шлях туди легко. Навпроти дитячого містечка з галасливими та яскравими атракціонами розташована затишна кав’ярня «Кориця». Збоку від неї є сходи з декількома щаблинами, що ведуть на дах будівлі. З цієї, здавалося б, невеликої висоти майже двоповерхового будинку відкривається захопливий і мальовничий ландшафт усього парку.

Такий сучасний формат – це данина традиціям. Дивитися фільми на свіжому повітрі було популярно і раніше. За радянських часів на території Придністров’я діяло кілька літніх майданчиків. Наприклад, на Шовковому в Бендерах або в Слободзеї, де, до речі, нині тривають активні роботи з реконструкції. Втім, це все історія та плани на майбутнє. Якщо говорити про сьогодення, то столичний кінотеатр «Сьоме небо» – кращий варіант для приємного літнього вечора.

Фільми показують не прем’єрні, однак такі, що переглянути хочеться з задоволенням. У переліку кінострічок: сучасний англійський детектив «Дістати ножі» та екранізація зворушливого бестселера «Хлопчик у смугастій піжамі», розважальна комедія «Ми – Міллери» та багато інших чудових фільмів на будь-який смак.

Кінозал обладнаний зручними кріслами-мішками на 31 місце та низькими столиками, комфорту і затишку надають пледи та свічки. Адміністрація закладу подбала про можливість замовлення і доставки напоїв, а також готових страв для відвідувачів. Отже, ви навіть зможете запланувати романтичну вечерю й ні про що не турбуватися.

Перша демонстрація відбулася 6 серпня. Всі сеанси починаються о 21:00, а вартість квитка для одного відвідувача становить 100 рублів. За розкладом кінопоказів можна стежити на сторінці
@nebo_open.cinema в Instagram

Марина СОВА.

Фото: @nebo_open.cinema в Instagram