Автоматизація бізнес-процесів

Нині налагоджувати власну справу «як було колись» уже неможливо. Бути бізнесменом і дотримуватися старих правил, у наш час означає дивитися в спину своєму конкурентові.


Потрібно вивчати нові методи, сучасні підходи й обов’язково застосовувати в роботі цифрові технології. Саме тому Торгово-промислова палата (ТПП) продовжує свою плідну діяльність у напрямку розвитку місцевого бізнесу та ознайомлення його з новими інформаційними технологіями.
З огляду на актуальну проблематику, на базі ТПП відбувся 3-денний курс «Сучасні інформаційні технології управління операційною діяльністю компанії. Автоматизація бізнес-процесів».
Спікерами курсу стали віце-президент Торгово-промислової палати Придністров’я Володимир Ісаєв, начальник Управління інформаційних та телекомунікаційних технологій ЗАТ «Молдавська ДРЕС» Олексій Бажутін, аналітик ЗАТ «Агропромбанк» Денис Синявський, керівник Агентства регіонального розвитку Придністров’я Тетяна Яськова, директор мовного центру «СМАРТ» Тетяна Сакович.

Виступаючи перед учасниками, вони пояснили, як класифікувати та формувати бізнес-процеси; що дає автоматизація бізнес-процесів; як організувати процес автоматизації та яку вигоду дістане підприємець; як застосувати в бізнесі документообіг у DIRECTUM, упровадити CRM системи, про управлінську звітність за допомогою BI-інструментів і не тільки.
Перебіг навчального курсу організували таким чином, що кожен слухач – чи то власник бізнесу, чи керівник або співробітник підприємства, могли поставити запитання особисто і відразу почути відповідь фахівця, оскільки була можливість підключення до події через платформу ZOOM.
Усі слухачі отримають сертифікати про закінчення курсу. Зазначимо, що навчання проходило в рамках проекту «Функціонування бізнес-школи», який є частиною держпрограми з підтримки та розвитку підприємництва в Придністров’ї. Цього року бізнес-школа ТПП ініціює ще низку курсів і семінарів для підприємців-початківців і менеджерів.
Якщо ви працюєте в бізнес-сфері й маєте бажання випередити своїх конкурентів, залучайтеся в групи Торгово-промислової палати Придністров’я в соцмережах. Там ви зможете знайти анонси нових лекцій, курсів, семінарів та інших цікавих заходів

Роман ПЕТРИКIВ.
Фото: tiraspol.ru