Відзначені кращі

Уже протягом кількох років ми відзначаємо День будівельника з особливим почуттям гордості за нашу республіку. Масштабні перетворення в упорядкуванні міст і районів, зведення об’єктів соцкультпобуту надали особливо привабливого, нового вигляду державі на Дністрі. Це визнання успіхів будівельної галузі та високого професіоналізму будівельників.

Досвід, знання, талант і творче ставлення до справи якнайкраще характеризують наш особливий, придністровський стиль роботи, прагнення нових високих досягнень. Свою лепту в загальний успіх вносять будівельники, які працюють у Слободзейському районі.
Напередодні професійного свята, 12 серпня, в районному Будинку культури відбулося вшанування будівельних фірм та найкращих представників цих організацій.

До присутніх звернувся глава держадміністрації Слободзейського району та міста Слободзеї Василь Тищенко. Він зазначив, що такі зустрічі напередодні професійного свята – Дня будівельника – проводяться традиційно, щоб висловити подяку, глибоку вдячність будівельникам за їхню працю, сумлінне ставлення до справи та за достойні результати їхньої діяльності. «Ми бачимо, скільки вкладено праці, скільки зроблено в районі будівельниками. Нам є про що говорити, адже тільки за останні 5-6 років багато чого змінилося в інфраструктурі населених пунктів не тільки району, а всієї нашої держави», – зазначив Василь Тищенко, наголошуючи на перетвореннях центру Слободзеї, відновленні будинків культури, шкіл, дитячих садків і доріг.

За багаторічну співпрацю, сумлінність і надійність у виконанні будівельних робіт, реконструкції та капітального ремонту, великий внесок у розвиток інфраструктури Слободзейського району листами подяки були нагороджені ВАТ «Альверия», ВАТ «Энергоремстрой», ВАТ «Сейм», ВАТ «Престо», ЗАТ «СПМК-5», ВАТ «ИрБон», ВАТ «Стагор», ВАТ «Ивэнт», ВАТ «Стройснабкомплект», ВАТ «Профи Люкс», ВАТ «Корнелиус», ВАТ «ЭнергоТехноКом», ВАТ «Международный проект-
но-строительный институт», ІП Микола Костарев.

Окремим працівникам будівельних організацій Василь Тищенко вручив почесні грамоти держадміністрації. Серед нагороджених слід назвати співробітників ЗАТ «СПМК-5», які вже багато років працюють на підприємстві та зробили неоціненний внесок у перетворення населених пунктів і соціальних об’єктів району. Це бетонник Василь Сандул, покрівельник Володимир Бабін, слюсар-сантехнік Андрій Баранов, різноробочий Віктор Давидов.
Глава відзначив і працю фахівців Управління будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства і земельних ресурсів, проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро.
Урочистий захід завершився концертом художньої самодіяльності. Представників будівельної галузі району порадували солісти районного Будинку культури Олексій Єскін та Олександр Геращенко, а також зразковий танцювальний колектив «Ритмік-данс»

Олег ГАВРИЛЕНКО.

Фото з сайту держадміістрації м.Слободзея.