Футбольні баталії в підрозділах силових відомств

Діяльність Державного митного комітету цього року знаменує 30-річний ювілей. Відзначити цю подію відомство вирішило спортивним заходом: вперше організувало турнір з міні-футболу. За Кубок голови ДМК боролися 8 команд силових структур республіки та Оперативної групи російських військ у Придністров’ї.


Першого жовтня Державний митний комітет відзначає заснування служби. Придністровській митниці нині виповниться 30 років. На сьогодні ДМК за всіма параметрами (структурою та устаткуванням) відповідає сучасним міжнародним вимогам.

Свій ювілей державна митниця вирішила відзначити спортивним заходом та організувала турнір з міні-футболу. Кращі з найкращих силових відомств змагалися: хто сильніший у футбольних баталіях. Місце зустрічі для багатьох команд стало звичним – Лайн арена в Тирасполі. Деякі клуби регулярно проводять там матчі, беручи участь в Амолізі. Тепер на них чекала боротьба за Кубок ДМК. «Я радий, що всі запрошені команди та їхні керівники знайшли час (у них збіглося бажання та можливість) взяти участь у нашому турнірі з міні-футболу та урочистих заходах, приурочених до ювілею. Ми починаємо зі спортивних турнірів, які допомагають і учасникам команд, і вболівальникам зарядитись енергією та бадьорістю», – зазначив голова Державного митного комітету Валентин Грабко.

У першій частині міні-турніру з футболу команди зіграли між собою у двох групах та визначили учасників раунду плей-офф. Далі, на груповому етапі, армійці здобули дві перемоги та зіграли внічию, що сприяло їхньому виходу в півфінал. У грі з командою ОГРВ представники Міноборони перемогли з рахунком 4:0.
У фіналі армійці зустрілися з командою Державної служби охорони. За підсумками зустрічі перемогу здобули футболісти Міністерства оборони. Їм і вручили перший Кубок Державного митного комітету.
Команда Державної служби охорони посіла друге місце, а на третьому розташувався клуб Оперативної групи російських військ у Придністров’ї


Ярина ДОБРОВОЛЬСЬКА.

Фото прес-служби МО ПМР.