ТОВ «Авто-Ред» – учасник конкурсу

Експертна комісія на чолі з президентом ТПП ПМР Василем Кожаном відвідала Рибницьке підприємство ТОВ «Авто-Ред», яке подало заявку на участь у конкурсі в категорії «Послуги» в номінації «Послуги з обслуговування транспортних засобів».


Авторемонтне підприємство 24 роки працює на ринку Придністров’я, а з 2008 року є учасником і лауреатом конкурсу «Придністровська якість», про що свідчать дипломи та кубки, представлені в кабінеті директора Анатолія Криворученка. Це він створив підприємство, яке може бути прикладом не тільки для рибничан, а і для всіх підприємців республіки. Основна діяльність його полягає в доставлянні автомобілів з Європи, їх реалізації на ринку Придністров’я, а також у подальшому технічному супроводі.

Комісії «Придністровської якості» були представлені бокси для ремонту легкових автомобілів і нові ремонтні бокси для вантажних авто. Фахівців ТПП ознайомили та детально поінформували про спектр послуг, що надаються.
Компанія ТОВ «Авто-Ред» була заснована 19 серпня 1998 року. Нині тут працює 45 осіб. Завдяки цілеспрямованості, працьовитості та високому професіоналізму керівництва і співробітників робота автосервісу відрізняється високою якістю.

Фахівців комісії вразила система роботи з клієнтами на підприємстві. Автолюбителям тут надається повний спектр послуг: ремонт, автомийкф і хімчистка салону. На його території також можна придбати запчастини та автоскло. Клієнт, який залишив своє авто на ремонт, може бути доставлений транспортом фірми за місцем вимоги.
Організація постійно покращує рівень обслуговування та освоює нові форми роботи з клієнтами, а також інвестує кошти в модернізацію обладнання і розширення потужностей для збільшення робочих місць.

На офіційному сайті підприємства повідомляється про те, що воно продовжує розширюватися, збільшувати кількість послуг. У зв’язку з цим йому потрібні фахівці будь-якого віку, активні, готові підвищувати свій професійний рівень.

«Авто-Ред» має сучасне високотехнологічне обладнання, що дає змогу проводити високоякісний технічний огляд автотранспорту жителів міста і району.
Компанія піклується про дітей своїх працівників, організовує для них різні заходи. Бере активну участь у соціальних програмах міста і району, проводить Кубок з Драг Рейсингу, спонсорує команду з міні-футболу.

Також комісія була проінформована про те, що в рамках роботи з залучення нових клієнтів ТОВ «Авто-Ред» проводить акцію «Пройди технічний огляд – і виграй автомобіль». Розіграш проводитиметься серед автомобілістів, які пройшли техогляд з 1 листопада до 30 грудня цього року.
Все це сприяє найактивнішому розвитку підприємства, яке входить у тридцятку найбільших платників податків Рибниці та Рибницького району.
Експертна комісія продовжить свою роботу, в ході якої ще кілька разів відвідає Рибницю і Рибницький район, щоб провести оцінку всіх місцевих підприємств, які подали заявку на участь у конкурсі


Дмитро АКIНIН.