Задоволені клієнти – запорука успіху

Текстильне підприємство «Интерцентр-Люкс» – це стиль в галузі виробництва верхнього одягу і не тільки. Кваліфікація його співробітників починається зі знань про тонкощі крою виробів і закінчується високим рівнем обслуговування та уваги до клієнтів.

За довгі роки діяльності «Интерцентр-Люкс» впевнено зарекомендував себе на вітчизняному та зарубіжному ринках. Постійна участь у республіканських ярмарках, благодійна діяльність та розробка сучасних колекцій привертає до нього увагу споживачів.

Цього року конкурс «Придністровська якість» знову оцінив роботу підприємства з надання послуг покупцям та відвідав фірмовий магазин у Тирасполі, а вся торговельна мережа підприємства представлена по всьому Придністров’ю. Наприклад, у Рибниці – великий торговий центр.

Загалом у сфері обслуговування та реалізації працює близько 15 осіб. У всіх цих фахівців за плечима від 5 до 20 років досвіду. Елементи уніформи, охайний зовнішній вигляд, доброзичливість та виняткова ввічливість продавців роблять покупку речей ще приємнішою та мотивують повернутися сюди знову.

Велику кількість задоволених клієнтів підтверджують і аналітичні дані, за якими пильно стежить заступник директора торгової мережі Ірина Осипенко. За її твердженням, кількість покупців зросла приблизно на 10 – 15 %.

Ірина Віталіївна розповіла комісії про асортимент та новинки магазину. На вішалках і виставкових стендах представлено 24 моделі верхнього одягу. Цінова політика зимової колекції є досить високою. Найдорожче пальто з капюшоном, що відстібається, і наповнювачем з натурального пуху обійдеться у 2 500 рублів. Ціна виробів з наповнювачем з біопуху та синтепону в середньому досягає 1 750 рублів.

Попри високу ціну, не варто забувати, що утворюється вона, насамперед, через якість. Ви не знайдете на такій куртці або пальті нитки, що стирчать, нерівні стібки та тканину, яка швидко зношується. Покупку таких важливих елементів гардеробу варто робити обдумано, на кілька років уперед.

До того ж, розмірний ряд недавно розширили: жіночий одяг – від 42 до 62, а чоловічий – від 46 до 62.

Поки комісія оглядала зали та перевіряла всі необхідні документи, вдалося поспілкувалися з покупцями. За словами жінки, яка зайшла до столичної крамниці, щоб придбати зимове пальто, років три-чотири тому вона тут підібрала для себе піджак і носить його досі. Цього разу консультанти ознайомили її з усім різноманіттям моделей, представлених у залі, підібрали відповідний розмір та допомогли визначитися з кольором. Потім виріб, що сподобався, відпарили й акуратно запакували у фірмовий пакет.

До речі, розрахуватися на касі можна готівкою, карткою, штрих-кодом і навіть оформити безвідсоткову розстрочку від 1 до 6 місяців. В останні три дні місяця для пенсіонерів та багатодітних сімей діє знижка в 10 %, а також можливість доставки в інше місто або просто в той магазин, де вам буде зручніше приміряти одяг.

Директор торгової мережі Марія Арутюнян звернула увагу експертів «Придністровської якості» на деталі одягу, які також відіграють свою роль в успішній реалізації товару. Виготовлені фірмові застібки, ґудзики, кнопки, лейбли є знаками піклування та уваги до людей, а також сертифікації фурнітури.

Після відвідування столичного магазину, спілкування зі співробітниками та покупцями комісія переконалася в тому, що компанія «Интерцентр-Люкс» у своїй діяльності керується інтересами та зручністю відвідувачів. Рекомендуємо всім переконатися в цьому самостійно й відвідати торгову точку.


Олександра ТИМКО

Фото автора