Ваша подорож – наша турбота

Флагманом реконструкції комфортабельних та ліцензованих автобусних перевезень у Придністров’ї стала компанія «Бон Вояж». Цього року вона претендує на перемогу в спеціальній категорії оцінки – якості обслуговування клієнтів.

Республіканський конкурс «Придністровська якість» охоплює дедалі більше підприємницьких сфер діяльності. Одним із важливих напрямів є забезпечення населення якісними міжнародними перевезеннями.

На думку директора ВАТ «Автостанції Придністров’я» Олесі Урсул, на сьогодні підприємство «Бон Вояж» є найбільшим і надійнішим. З ним ВАТ співпрацює з 2021 року.

Підприємство здійснює перевезення на замовлення з 2014 року. За цей час воно встигло випробувати різні напрямки та масштаби роботи. Багаторічна чиста репутація підтверджує успішність діяльності організації.

Для експертів оцінювальної комісії та представників ЗМІ директор компанії Олександр Хмелевський організував екскурсію до одного з нещодавно придбаних нових автобусів перед його відправкою до Москви. Він розкрив основні принципи роботи, які дозволяють його команді успішно функціонувати та вигідно виділятися на тлі інших перевізників. У фокусі діяльності перевізників спрямування на європейські стандарти комфорту міжнародних маршрутів.

Більше ніяких тісних маршруток, де в салоні з пасажирами сусідять багаторівневі конструкції з важкого багажу, немає можливості відкинути спинку крісла та зручно вирівняти ноги. Новий час диктує свої правила, тому «Бон Вояж» у своїй діяльності взяв курс, орієнтований на клієнта, його комфорт і безпеку.

Задовольняючи першочергові потреби щодо зручності, перевізники вирішують питання забезпечення своїх пасажирів харчуванням. Під час поїздки всі мають можливість випити чай, каву, воду та перекусити круасанами. У майбутньому розглядатиметься реалізація питання про надання раз на добу гарячого харчування.

Компанія також приймає до уваги та опрацьовує різні сценарії того, що може статися в дорозі. Наприклад, через несподівану поломку автобуса для всіх пасажирів організують заселення в готель на час ремонту. Під час перетину кордону водії рейсу обов’язково супроводжують клієнтів і надають їм сприяння в розв’язанні складних ситуацій.

Усі співробітники підприємства мають за плечима великий досвід. В автобусі працює топограф, який контролює своєчасну зміну водіїв. Рейс Резина – Москва супроводжують троє фахівців.

Виникає запитання: як слідує автобус? З яких місць він забирає пасажирів? Відповідь проста: з метою економії палива та часу для доставки пасажирів з півночі республіки та навіть із Молдови використовують проміжний трансфер, кінцевою точкою якого є столичний залізничний вокзал. Це найпростіше, сучасне, а головне, зручне для всіх рішення.

Керівник поділився думкою і про нові зміни в підприємницькій діяльності. Спрощена система оподаткування – це значний крок держави назустріч тим, хто веде свій бізнес і має бажання розвиватися. Немає ж нічого складного в тому, щоб працювати легально і за всіма правилами, варто лише захотіти.

Протягом години автобус російського напрямку заповнили пасажири, й він вирушив у дорогу. За цей час ми встигли поспілкуватися з подорожувальниками, багато з яких люди похилого віку. Вони позитивно висловилися про комфортабельні умови салону та турботу з боку співробітників.

Незабаром компанія «Бон Вояж» відкриє чеський напрямок та налагоджуватиме взаємодію з закордонними транспортними організаціями.


Поліна РЕШЕТНИКОВА

Фото автора