Змагання майстрів ракетки

У спеціалізованому комплексі Дубоссар відбулася першість ПМР з настільного тенісу серед юнаків та дівчат старшої вікової групи, 2003 року народження і молодших.


На дорослому чемпіонаті ПМР, який нещодавно завершився, юні спортсмени не тільки показали зрілу гру, а в усіх розрядах (одиночному, парному і змішаному) були фаворитами. Звідси й інтрига в юнацькому чемпіонаті, оскільки майже всі спортсмени, які здобули медалі, брали участь у турнірі.

У юнаків чемпіонське звання завоював майстер спорту Віктор Ящук, який у фіналі обіграв майстра спорту Владислава Севастьянова з рахунком 3:0. Третю сходинку п’єдесталу пошани зайняв Денис Барбу, який у напруженому поєдинку здолав Андрія Міщишина з рахунком 3:2.
У дівчат, як і передбачалося, перемогу здобула кандидат у майстри спорту Олександра Думінік, яка з рахунком 3:1 обіграла Катерину Сіряк. «Бронза» дісталася Аліні Пулукчу.

Не менш наполегливо розгорнулася боротьба в парному розряді. У юнаків золоті медалі здобули Віктор Ящук та Владислав Севастьянов, які у фіналі обіграли Дениса Барбу та Тимофія Мошнягу з рахунком 3:1. Бронза дісталася парі Святослав Пантелеєв – Мирослав Чубинідзе.

Не менш наполегливою була боротьба й у дівчат. Найвищу сходинку п’єдесталу пошани виборола досить злагоджена пара – Катерина Сіряк та Аліна Пулукчу. Продовжує дивувати своїми результатами юна вихованка школи – Марія Мокроусова-Кучук: зі своєю напарницею Олександрою Думінік вони здобули срібні медалі. «Бронза» дісталася Світлані Гулько та Стеллі Добровольській.

У змішаному розряді, міксті, перемогу здобули Владислав Севастьянов та Аліна Пулукчу, які обіграли у фіналі з рахунком 3:0 пару Тимофія Мошняги та Олександри Думінік. Бронзовими призерами змагань стали Святослав Пантелеєв та Катерина Сіряк.
Усі спортсмени представляють дубоссарську Республіканську школу настільного тенісу. Таким чином, дубоссарці, завоювали всі 24 медалі (8 золотих, 8 срібних та 8 бронзових)


Володимир ДАНИЛОВ.

Фото: tt-school.ru