Республіканський турнір з бадмінтону

У Рибниці в оновленому спорткомплексі «Ювілейний» 26 і 27 листопада відбувся традиційний турнір з бадмінтону серед ветеранів та аматорів.


Згідно з регламентом Міжнародної федерації бадмінтону, змагання проводилися в одинарних і парних розрядах серед чоловіків і жінок, а також у змішаних парах. На турнір приїхали бадмінтоністи з Тирасполя, Слободзеї та Кишинева. На майданчик вийшли спортсмени різного віку, в тому числі й ветерани.

Рибницький бадмінтоніст Василь Мельник розповів, що перше командне місце за підсумками турніру посіли господарі майданчика – учасники місцевого спортивного клубу «Срібний волан». «Дві золоті, вісім срібних і шість бронзових медалей у нашій скарбничці», – відзвітував ветеран. Сам В. Мельник цього разу став срібним призером, а переможцем турніру – ще один відомий рибницький бадмінтоніст Микола Янишевський.

Друге і третє місця на змаганнях вибороли спортсмени з Кишинева і Тирасполя відповідно.

Цей турнір додав упевненості у своїх силах учасникам команди «Срібний волан», тому що вже у грудні на них чекає чергове випробування на міцність – участь у молдавському «Кубку Федерації» з бадмінтону


Дмитро ВЛАДОВ.

Фото автора (Брати Гук. Максим 1 місце, Влад 2 місце).