Зустріч з президентом розпочалася з квітів

Коли чоловіки дарують жінкам квіти – для них це свято. А від президента країни, в якій живеш – це свято подвійне.

Щасливими по-справжньому виглядали жінки – керівники громадських об’єднань Придністров’я, яких запросив Вадим Красносельський напередодні жіночого дня 8 Березня до Будинку офіційних прийомів і  подарував їм чудові квіткові композиції.

На передсвятковій зустрічі були присутні також: Олександр Мартинов, Андрій Гуранда, Анна Волкова, Сергій Чабан, Тетяна Логінова, Марія Кирмиз.

Ініціатор зустрічі Вадим Красносельський привітав жінок з весняним святом 8 Березня, наголосивши важливу роль жінки в житті кожної людини й держави в цілому. Особливо цінним і вагомим назвав Президент внесок жінок у справу створення і становлення ПМР. Він зазначив, що придністровці ніколи не забудуть, як представниці слабкої статі боролися, відстоюючи інтереси Придністров’я в окопах і на залізничних рейках. «Чоловіки, дійсно, міцні лише тоді, коли поруч з ними жінки», – висловив упевненість Вадим Красносельський. Він побажав учасницям зустрічі жіночого щастя, здоров’я, доброї долі, весняного настрою і закликав дбати не тільки про своїх близьких, що властиво мамам, дружинам, сестрам, бабусям, а й берегти самих себе.

І хоча зустріч відбулася з нагоди свята, жінки не могли втриматися, щоб не запитати керівника республіки про можливість збільшення розміру пенсій та систему нарахування доплат, надання пільг, лікування за межами республіки, санаторно-курортне оздоровлення, якість надання послуг, довіру до влади, взаємодію громадських організацій і чиновників. Не забули поговорити про допомогу інвалідам і подякувати Президентові за те, що оголосив нинішній рік «Роком рівних можливостей». Вадим Красносельський пояснив, що над питаннями допомоги працюватимуть і надалі.

Так, за чаєм, за цікавою та актуальною розмовою зустріч тривала понад дві години. На згадку було зроблено спільне фото.

Аліса   КОХАНОВА.

Фото прес-служби Президента