Придністровські красуні

Нині не тільки чоловіки працюють в органах МВС – звичайним явищем стала міліцейська служба прекрасної половини людства. Більшість жінок зайняті в таких підрозділах, як слідство і дізнання, робота з неповнолітніми, кінологія, експертна криміналістика, робота в штабних, аналітичних, інформаційних, тилових підрозділах.

Напередодні Міжнародного жіночого дня в Палаці Республіки 3 березня відбувся конкурс краси «Леді в погонах». У ньому взяли участь 12 чарівних представниць Управління з питань міграції Міністерства внутрішніх справ ПМР (МВС). Організаторами свята виступили МВС, Державна служба засобів масової інформації, Придністровська державна телерадіокомпанія за підтримки салону краси «PUDRA» і «Салону Інни Мушинської».

Конкурсанток оцінювало журі на чолі з радником Президента ПМР Павлом Прокудіним. Також до складу журі увійшли начальник Державної служби ЗМІ Лідія Колодка, заступник міністра внутрішніх справ Андрій Книш, заслужений діяч мистецтв і мистецтвознавець Олег Бакалов, керівник салону краси Тетяна Вітіка і візажист міжнародного рівня Інна Мушинська.

У першому конкурсі «Візитівка» учасниці яскраво представили себе, розповідали про факти своєї біографії й ділилися планами на майбутнє.

Свою винахідливість виявили конкурсантки, відповідаючи на запитання ведучого, в другому конкурсі «Співбесіда з пристрастю». Вони стосувалися їхнього розуміння таких важливих для кожної людини понять як любов, щастя, дружба, довіра до свого чоловіка.

Емоційно проходив третій конкурс «Збери й розбери мене», в якому красуні виконували неповне розбирання-збирання автомата Калашникова. Глядачі палко підтримували учасниць, оскільки у кожної з них була своя група підтримки.

У танцювальному конкурсі дівчата продемонстрували свою  чудову спортивну форму.

Останнім був конкурс «дефіле». Учасниці конкурсу, як справжні жінки, доказали, що їм до лиця не лише міліцейська форма, а й вечірня сукня. На сцені вони проходжувались як справжні моделі.

Всі учасниці чудово справилися з усіма завданнями конкурсу, і тому членам журі нелегко було вибрати переможницю. І все ж у результаті рішення суддів «Міс міграційна служба» та «Міс Артистичність» стала Жанна Новицька. Віце-міс і переможницею в номінації «Міс Ерудиція» стала Ірина Кревських. Інші учасниці також були відзначені в окремих номінаціях та одержали дипломи.

У перервах між конкурсами глядачі насолоджувалися прекрасними музичними номерами у виконанні придністровських артистів: Наталі Кірки, Катерини Кучерявої, Дмитра Стоянова, музичного гурту «Парусник». Велике враження справив  на всіх показовий виступ бійців Спеціального загону швидкого реагування «Днестр» МВС ПМР.

Міністр внутрішніх справ Руслан Мова  поділився з журналістами своїми враженнями: «Свято вдалося на славу. Це було видно з емоцій глядачів і журі. Наші дівчата гідно виконували свій службовий обов’язок і водночас готувалися до конкурсу. Упевнений, що в період підготовки вони не спали ночами, а результат їхнього старання був показаний сьогодні на сцені. Усе вийшло добре і весело. Захід сподобався всім».

Олександр   ЗАЙЧУК.