Понад чверть століття на варті закону

27-у річницю від дня свого заснування минулого тижня відзначило Міністерство внутрішніх справ. Понад чверть століття день у день цей орган стоїть на варті прав придністровського народу, слідкує за порядком та гарантує населенню безпеку. Привітати співробітників міліції в штабі МВС прибули Президент ПМР Вадим Красносельський та міністр внутрішніх справ Руслан Мова.

«Саме 5 березня 27 років тому відбулася знакова доленосна подія, яка своєю суттю заклала основу створення Придністров’я, – зазначив Вадим Красносельський. – Перші співробітники центрального апарату спиралися на людей, на волю народу. Завдяки спільним зусиллям, першим працівникам центрального апарату, завдяки підтримці суспільства була сформована система внутрішніх справ ПМР».

Традиційно 5 березня керівництво держави та працівники МВС покладають квіти до пам’ятника на території штабу відомства. Саме так, з ушанування своєї історії та пам’яті полеглих міліціонерів розпочалося відзначання 27-ї річниці міністерства.

Цей день став особливо пам’ятним і значущим для кращих працівників МВС. На урочистих зборах вони отримали державні нагороди: медалі за відвагу, відмінну службу в охороні правопорядку, нагрудні знаки та листи подяки.

«Стояти на варті законності та правопорядку – благородна та почесна місія, величезна відповідальність перед людьми, державою та законом. Які б часи не переживало придністровське суспільство, міліцейська служба була й залишатиметься прикладом прояву самовідданості, вірності обов’язку і присязі, готовності прийти на допомогу громадянам, які опинилися в біді», – наголосив міністр внутрішніх справ Руслан Мова.

Тетяна   ВЛАДИМИРОВА.