З Днем студентства, зі святом святої мучениці Татіани

Винуватців свята щиро привітав Президент Вадим Красносельський. Він назвав їх діяльними й небайдужими людьми, які беруть активну участь у житті суспільства, домагаються значних успіхів у науці, культурі та спорті.

«Переконаний, що талановита й ініціативна молодь і надалі підкорюватиме нові висоти… У цей святковий день від щирого серця бажаю вам не зупинятися на досягнутому, успішно реалізовувати найсміливіші ідеї. Gaudeamus igitur, Juvenes dum sumus!» – зазначив Глава держави.

До кожного студента з привітаннями й найтеплішими побажаннями звернувся Голова Верховної Ради Олександр Коршунов. Нашу молодь він назвав особливою і небайдужою, а студентські роки – найяскравішим і радісним періодом у житті, часом світлих надій і віри в те, що все найкраще попереду.

«У багатьох із вас є вже серйозні досягнення в науці, спорті, суспільному житті. Мені приємно усвідомлювати, що незабаром ви, молоді, розумні та освічені люди, здобудете сучасні й потрібні суспільству професії й працюватимете на благо нашої держави… Від щирого серця бажаю вам здоров’я, успішного навчання, впевненості у своїх силах, досягнень і перемог!»

Від імені Уряду студентство привітав Олександр Розенберг. Він зазначив, що перед нашою республікою стоять великі завдання, реалізувати які зможе сильна команда, що складається з молодих і перспективних кадрів.

«Уряд докладає багато зусиль, щоб створити комфортне середовище для здобуття придністровцями гідної освіти.

Державна підтримка починається зі студентської лави й триває аж до завершення навчання… Ми зацікавлені, щоб кожен випускник середнього спеціального та вищого навчального закладу жив і працював у Придністров’ї. Ви – наш кадровий потенціал, наша надія і продовжувачі славних традицій», – акцентував Голова Уряду.

Він відзначив і професорсько-викладацький склад, що передає студентам свої знання та досвід, і наголосив, що без їхніх зусиль неможливо підготувати кваліфікованих фахівців


Анастасія КАСИМ.

Фото: kursktv.ru