Шановні представникинаукової спільноти! Вітаю вас з Днем науки!

Наукова царина посідає надзвичайно важливе місце у Придністровській Молдавській Республіці. Проведення фундаментальних і прикладних наукових досліджень та розробок, апробація їхніх результатів – це безумовні пріоритети нашої держави в галузі науки. Такі дослідження дають змогу робити відкриття, вдосконалювати методики й технології в рамках наукового пізнання, своєчасно та оперативно розв’язувати завдання в галузі економіки й соціальної ниви, медицини, освіти – всього того, що лежить в основі формування і реалізації внутрішньої та зовнішньої політики Придністров’я.

Науковці перебувають у постійному пошуку. День у день вони працюють, набуваючи нових знань і досвіду, які дають їм змогу підкорювати нові висоти.

Вчені, які обрали гідний шлях служіння науці, рухають прогрес у гуманітарних та природничих науках, шукають і знаходять наукову істину. Важливо, щоб лави фахівців постійно поповнювала талановита і допитлива молодь.
Від щирого серця бажаю представникам наукової спільноти міцного здоров’я, творчої наснаги, успішних проектів на науковій ниві!

Президент Вадим КРАСНОСЕЛЬСЬКИЙ