Шановні науковці, професори, викладачі, наукові співробітники та аспіранти!

Від імені Верховної Ради ПМР вітаю вас з професійним святом – Днем науки.
У сучасному світі інтелектуальний ресурс виступає основною рушійною силою розвитку держави, що впливає не тільки на ефективність економічної діяльності, соціальний рівень життя людей, а і культурний та духовний стан суспільства.

Перед нашою державою нині стоїть стратегічне завдання модернізації економіки. У зв’язку з цим для нас важливі не тільки висока теорія, а й прикладна наука, практична робота вчених з удосконалення економіки, фінансів, упровадження нових соціальних і бізнес-проектів.
Упевнений, що ваші дослідження, наукові праці та практична робота створять умови для підвищення привабливості нашої держави й стануть стимулом для подальших економічних і соціальних перетворень.

Нехай ваша невпинна самовіддана праця, постійний пошук нових знань будуть чудовим прикладом для допитливої молоді, виховання нових поколінь інтелектуально і культурно розвинених людей. Сприяючи розвитку науки сьогодні, ми закладаємо фундамент майбутнього нашої республіки.
Бажаю вам натхнення, невпинного наукового пошуку, творчих успіхів та удачі у всіх починаннях на благо республіки! Міцного здоров’я, щастя і добробуту вам і вашим близьким!

Голова Верховної Ради Олександр КОРШУНОВ.