Привітання з ювілеєм

Окремому резервному прикордонному козацькому полку МДБ ПМР 1 березня виповнилося 30 років з дня створення. Усіх, хто нині служить у полку, і ветеранів частини з ювілеєм привітав глава відомства.


Шановні колеги! Дорогі ветерани!
Від імені колегії Міністерства державної безпеки Придністровської Молдавської Республіки та від себе особисто вітаю весь особовий склад і ветеранів Окремого резервного прикордонного козацького полку МДБ ПМР з 30-ю річницею з дня заснування.

Козацтво протягом усієї своєї історії багатократно уславилося воєнними перемогами та ратними подвигами. Особливо значущими є заслуги козаків у захисті кордонів Вітчизни. Вірність Батьківщині, військовому обов’язку, сім’ї й товаришам по зброї завжди були відмінними рисами справжнього козака-прикордонника.

Нині ви продовжуєте ці славні бойові традиції, примножуєте їх і приділяєте особливу увагу патріотичному та духовному вихованню молоді.

Упевнений, ви й надалі будете гідно нести службу, охороняти державний кордон, готові в будь-який час виконати завдання, поставлені перед підрозділом.

Бажаю всьому особовому складові та ветеранам Окремого резервного прикордонного козацького полку МДБ ПМР міцного здоров’я, бадьорості духу, добробуту і нових успіхів на благо Придністровської Молдавської Республіки!
Міністр державної безпеки
генерал-лейтенант В. ГЕБОС

Фото: mgb.gospmr.org