Про розваги та приємний відпочинок

Парк теж має офіційний сайт

На електронному ресурсі ekpark-tiraspol.ru публікуються новини про події, що відбуваються в Катерининському столичному парку. Тут же можна організувати собі віртуальну екскурсію місцями основних паркових локацій, ознайомитися з послугами та цінами на них.

Парк тепер має й свою сторінку в Instagram.Нагадаємо: Катерининський парк Тирасполя – один із грандіозних проектів, реалізованих у Придністров’ї за дорученням і під прямим контролем Президента Вадима Красносельського. Розробка генерального плану майбутнього парку почалася у 2018 році, а його відкриття відбулося 1 вересня 2020 року.

Танцювальні хіти 90-х і 2000-х

У суботу, 25 березня, Катерининський парк столиці запрошує на вечірку Deep cover. Найкращі хіти танцювальних майданчиків 1990 – 2000 років у стилі Deep House виконає Dj Sergeev. Організатори обіцяють багато світла і приємних мелодій.

Столичний драмтеатр запрошує

25 і 26 березня – «Очима клоуна». Вистава поставлена за однойменним романом німецького письменника Генріха Белля.
У головній ролі Дмитро Джуринський. Це історія одного абсолютно несмішного дня клоуна. Дня, який охоплює все життя, підбиває підсумок всього попереднього життя. Головний герой немов потрапляє в минуле, а потім все-таки повертається в сьогодення.

Прем’єра приурочена до Дня театру.
Для юного глядача – вистава «Чарівне дзеркало».
Початок постановки об 11:30.
Ляльковий театр покаже спектакль «Просто, та непросто» о 10:30.

Авіарій у Тирасполі

Нагадаємо: авіарій – це великий вольєр для птахів. На відміну від звичайної клітки, він надає птахам більше простору, де вони можуть літати. Авіарій у Катерининському парку Тирасполя відкрили в травні минулого року.
На той момент там було зібрано близько 50 папуг різних видів. Цього року птахів стане ще більше.

На зиму папуг переселили в тепле приміщення, а нині їх готують до повернення в авіарій. Заселяти вольєри почнуть уже через тиждень. Перед цим будиночки пофарбують і побілять. Верхню частину вольєра затінять, щоб папугам не було жарко.

Цього року планується зробити два додаткових вольєра: в одному поселять амадинів (пташок з красивим різнобарвним, яскравим оперенням), в іншому – папуг, які вміють говорити, щоб відвідувачі могли з ними контактувати.
Відкриття авіарія заплановане на 1 квітня.

Анастасія КАСИМ.

Фото: simple-fauna.ru