Лідерство «Шерифа» не піддається сумніву

Футбольна команда з Тирасполя продовжує успішно виступати в Суперлізі Молдавії з футболу.


У рамках чергового туру першості тираспольчани 22 квітня приймали на власному полі ФК «Белць». Під час матчу «жовто-чорні» створили велику кількість гольових моментів біля воріт суперника. Проте гості продемонстрували організовану гру в захисті. Кінцевий результат поєдинку – 1:1.

У післяматчевому інтерв’ю головний тренер ФК «Шериф» Роберто Бордін прокоментував результат та гру тираспольчан: «Сьогодні ми зіграли дуже поганий матч, адже вже в першому таймі могли зробити рахунок 2:0 на свою користь. Ми мали для цього всі можливості. Отже загалом це був поганий матч у нашому виконанні в усіх аспектах, зокрема й у фізичному». Наставник столичного колективу розповів, що він разом із помічниками ретельно проаналізує матч проти ФК «Белць». Тренер відзначив хорошу гру бельцької команди, яка цілком заслужила позитивний результат.

Головний наставник команди гостей В’ячеслав Руснак в інтерв’ю журналістам розповів, що його футболістам протистояв найкращий клуб Молдавії: «Усі гравці «Шерифа» показали високий рівень гри, їм пощастило виграти багато єдиноборств. Однак, завдяки бажанню та організації нашої гри, нам удалося не програти».

У турнірній таблиці тираспольчани продовжують лідирувати, випереджаючи «Петрокуб» з Хинчешт на п’ять очок.

Важливим завданням для гравців «Шерифа» залишається здобуття Кубка Молдавії з футболу. На півфінальній стадії суперником нашої команди став «Петрокуб». Перший матч між командами відбувся 26 квітня. «Жовто-чорні» виграли цей матч з рахунком 2:0. Матч-відповідь команди проведуть 3 травня.

Ще однією важливою подією для ФК «Шериф» є заміна газону на головній арені СК «Шериф». Підготовка до його укладання тривала кілька місяців.

Для стабільності та довгої експлуатації потрібна правильна та якісна закладка подушки, яка складається з декількох шарів. На останньому етапі спеціальна машина вирівняла поле за допомогою електронної лопати.

Сама трава вирощена в Угорщині та відповідає кліматичним умовам нашого регіону. Нагадаємо, що нинішній газон є легендарним. Саме на ньому команда «жовто-чорних» грала матчі Ліги чемпіонів: з «Реалом», «Інтером» та «Шахтарем». Сподіваємося, що і на новому газоні ФК «Шериф» успішно виступатиме у найпрестижніших футбольних змаганнях.


Андрій КРАВЧЕНКО.