Подвійне свято тенісистів Рибниці

У Рибниці в спорткомплексі «Ювілейний» відбувся турнір з настільного тенісу, присвячений Дню захисту дітей.

Дати старт спортивному святу та сказати юним тенісистам напутні слова прийшли начальник спорткомітету міста Маріана Головіна та її заступник Валерій Євтодьєв.

Начальник Управління побажала атлетам успішного виступу на турнірі, а також закликала докладати зусиль і надалі працювати над підвищенням своєї спортивної майстерності, щоб гідно представляти місто та республіку на виїзних змаганнях. Маріана Михайлівна окремо подякувала спонсорові змагань Роману Богатову, який забезпечив нагороди: надав кубки, грошові призи та накрив солодкий стіл для учасників змагань.

Валерій Петрович, у свою чергу, закликав прихильників здорового способу життя бути успішними у спорті та навчанні, за традицією побажав, щоб переміг сильніший. Він також розповів, що Роман Михайлович дарує їм ще один тенісний стіл професійного рівня, закликав спортсменів подякувати меценату оплесками.

Роман Богатов, який уже давно і добре знайомий усім, хто відвідує секцію тенісу, також звернувся до учасників змагань та побажав їм успішно поєднувати навчання і спорт:

«Багато хто з вас уже виїжджає на різні змагання, захищає честь Рибниці та Придністров’я. Не кидайте цю справу, продовжуйте тренуватися, а ми з вашим тренером зробимо все, що від нас залежить, щоб у вас все вийшло».

Роман Михайлович пообіцяв, що й у майбутньому допомагатиме в проведенні змагань, зробить усе можливе, щоб престиж Рибницького турніру зростав. Він сподівається, що на нього приїжджатимуть спортсмени з усієї республіки та навіть з-за її меж.

Підбиваючи підсумки змагань, тренер-інструктор з настільного тенісу підліткового клубу МУ УФКіС (Управління фізичної культури та спорту) міста Рибниці та Рибницького району Геннадій Паніїван звернувся до своїх підопічних, подякував їм за прекрасну видовищну гру та привітав усіх із цим спортивним святом. Для читачів газети «Гомін» він зазначив, що це був другий турнір з тенісу, проведений цього року в Рибниці: «Сьогодні ми маємо подвійне свято. По-перше, звичайно, це сам турнір, а по-друге, наш спонсор подарував нам ще один тенісний стіл – дуже дорогий професійний стіл німецької фірми «Donic». Це вже другий стіл, подарований клубу Романом Михайловичем. Отже, дозвольте ще раз, уже через вашу газету, передати йому глибоку подяку».

Слід зазначити, що в секції є свої відомі вихованці, такі як Сергій Трач, який входить до трійки найкращих гравців Молдови у своїй віковій категорії. Дивляться на нього і прагнуть досягти результатів і молодші хлопці та дівчата. Наприклад, Ксеня Зуєва, яка брала участь у турнірі, розповіла, що закінчила третій клас, а тенісом займається з п’яти років: «Я люблю настільний теніс. Грати мене навчив мій тато. Ми часто граємо з татом, із моїм старшим братом Данилом, який також тренується тут. Я вже багато тренуюся з нашими старшими тенісистами та брала участь у змаганнях, і це дає досвід та можливість здобувати спортивні результати», – поділилася дитина зі спортивної родини.

Дивлячись на таких дівчаток і хлопчиків, розумієш, що все в них вийде. Усе – і в житті, й у спорті – буде добре!

Дмитро ВЛАДОВ

Фото автора