Двері для нових претендентів відчинені

У ПДУ ім. Т. Г. Шевченка стартувала приймальна кампанія. У виші створені унікальні освітні можливості, на вас чекають професійні програми та якісне навчання під керівництвом досвідчених викладачів. Приймальна комісія радо вітає допитливих і честолюбних абітурієнтів.


За словами заступника відповідального секретаря приймальної комісії вищого навчального закладу Марини Мякініної, цього року університет пропонує понад 1 100 бюджетних місць на бакалавріаті та спеціалітеті. Детальніше про розподіл і напрямки можна дізнатися на офіційному сайті навчального закладу spsu.ru.

До речі, якщо ви добре вивчали українську мову в школі, з легкістю сприймаєте її на слух і на льоту розумієте граматичні особливості письма, то можете спробувати своє щастя і подати документи на факультет української філології. На кафедрі надається по п’ять бюджетних місць на денній та заочній формі навчання.

Тут ви дізнаєтеся, що таке діалектологія, ознайомитеся з історією української літератури, стилістикою та культурою мови. Крім того, студентів цієї кафедри активно залучають до наукової роботи, фольклорних розвідок, до творчих конкурсів з національним ухилом і не тільки.

Обравши студіювання української філології, ви проведете свої студентські роки цікаво, насичено і з користю.

Кампанія триватиме до 12 липня.
Графік прийому документів:
з 9:00 до 17:00 щодня.

Обідня перерва: з 12:00 до 13:00.

У суботу комісія працює з 9:00 до 14:00 без перерви на обід.


Поліна РЕШЕТНИКОВА.

Фото: http://www.spsu.ru/