Море радості та позитиву

Завершення спекотного літа запам’ятається придністровцям пінною вечіркою в парку святого Олександра-Невського в Бендерській фортеці.


Одним із найбільш позитивних шоу XXI століття визнана пінна вечірка, нереально круте і шалене видовище, від якого всі присутні дістають заряд радості та яскравих емоцій. Цьогорічний захід привабив дітей і дорослих, створив атмосферу веселощів і незабутніх моментів.

На початку незвичайної події під бадьору музику в стилі melodic techno та tech house відпочивальники весело танцювали. Коли публіка перейнялася безтурботним настроєм відпочинку і цілком піддалася музичному захвату, ведучий включив пінну гармату і вся сцена заповнилася легкою пухнастою піною. Вона, як снігопад серед літа, вкрила все навколо білим шаром до двох метрів у висоту.

Анастасія з донькою та друзями випадково опинилися на цьому шоу.
«Ми вперше на подібному заході. Неймовірно задоволені, купалися в піні. Спостерігати ж за піною, що летить на всі боки, та ловити її легкі веселкові бульбашки – це справжнє диво і задоволення!», – поділилася своїми враженнями дівчина.

Для більшого емоційного відчуття дійство супроводжувалося світловими ефектами. Кращим дрес-кодом для всіх гостей стали різнокольорові купальники. Проте будь-який інший одяг теж підходив: він був мокрий, але піна не забруднила його і не залишила слідів.

Піна, як правило, стійка, довго не «тане» – така формула створена спеціально для того, щоб продовжити веселощі. Їй притаманні всі властивості, які має звичайна піна для ванн – вона мокра і просочує одяг і волосся. Вона спеціально розроблена для таких заходів і абсолютно нешкідлива, не токсична і біологічно безпечна.

Організатори кажуть, що піна пройшла випробування на міжнародному рівні.

Пінні вечірки для відпочинку – це справжній феномен. За допомогою величезної кількості піни, яка заповнює повітря, вечірка перетворила Бендерську фортецю в казкове місце. З чарівної піни можна було робити собі смішні бороди й шапки, ліпити пінних сніговиків одне з одного. Це стосувалося і дорослих придністровців, які спочатку трохи навіть соромилися, а потім весело розважалися разом із дітьми.


Олена КВIТКА.

Фото: ИА «Новости Приднестровья»